Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Jenerasyonun Bir Beyazsakalı Olacak mı?

Benzer Bir Korsan Olur Mu ? Olursa Hangi İsim Olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    86
Bu adam Wb’de emanet sonra Roger’da emanet.Korsan camiasında yer edinememiş Wano lordu olarak mı kalsın aklımızda şimdi
Öyle ama. Adamın kimliği korsanlık değil, Wano lordu. Muhakkak bulunduğu tayfalarda yer edinmiş, iz bırakmışta OP evreninde Wb'nin sağ kolu Oden desen, insanların yarısından çoğu tanımaz. Hatta bi avuç insan hariç kimse tanımaz.
 
Rakipsiz olmasını beklediğim doğrudur evet ama bunda özellikle diretmiyorum yalnız. Çok emin olamadığım bir konu çünkü. Ben sadece senin birçok dengi olabilir lafına takıldım o kadar. :rolleyes:
@Shakky

Bir çok dengi olabilir ben en az iki tane olacak diyorum.

Luffy'nin hikayesinde birilerini arkada bırakması onları güç olarak geçtiğini de garantilemiyor, Oda'nın fantazi dünyasında eğer epik olacağına inandığı şey o arkada kaldığına inandığınız karakterlerden birinin seri sonunda Luffy'e denk olmasıysa hemen yapar onu hiç takılmaz yani.

Mesela Luffy şimdi bir Amiral yendi diyelim hatta hakkıyla yendi(Başımıza daş yağacak) ama Oda hazretlerinin seri sonu aklında Kid, Law ve Luffy'i işte denk gösterip büyük bir sahne çizesi tuttu, tamamdır o olay, hepsi denktir.

Adam WB'nin tayfası ile Roger'in tayfasını denk dövüştürmüş siz tutup efendim Luffy'e birileri denk olabilir mi diye tartışıyorsunuz :hhh:
 
Wb’nin yerine geçebilecek kişileri geçtim hem karakter hem güç olarak benzetilebilecek bir kişi bile yok.
 
Güç olarak ne Wb ne de Garp çıkmaz artık. Çıkacak olsa bu zamana kadar görürdük. Kid'in üstüne oynayabilir belki mangaka ama bu seviyelere getireceğini sanmıyorum. Luffy KK olduğunda dengi karakter olmaz, o zamana kadar Luffy'i zorlayacak adamların hepsi de bir önceki jenerasyonun adamları olacaktır.
 
Kid'in Luffy'ye denk olabileceğini her zaman söyledim, taa ki bu arc'a kadar yalnız.

Bugüne kadar kişisel güç fantezilerimi fazlasıyla karşıladı yalnız. İmzayı da konuda adı geçen Beyazsakal'ı ve onun rakibi Roger'ı geride bırakarak atacak. Bunlar manganın %100 gerçekleridir Reddi'cim. :/
Hayal pilavı yiyip kendinizi avutmaya devam edin. Serinin en güçlüsü(!) olacak adamın kucaktan inip, rakibe handikap vermeden, anti muhabbeti olmadan, tükürdüğü balgam suratına düşmeden aldığı adam yok :hhh: Böyle bir en güçlü(!) Dötümün kenarı :fool:
 
Güç olarak BB daha bile üstün olur WBden. Karakter olarak Bege Urouge falan uygun sanırım oraya. Gerçi Bege kendi karısını ve çocuğunu sokağa atmadı mavili kırmızılı alevliler için, biraz daha iyisi gibi.

Kid ve Law o yeri dolduracak son adamlar. Gelmez diyeyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık