Yahu kızma bu kadar. Neşeli ol ki genç kalasın.Hayır abi bende ciddi olarak demedim ki zaten, sen değilde diğer arkadaş gelmiş mantık dersi veriyor bana..
Neyse artık..
Gösterirmisin bunları ?Crocodile - Jimbei - - İvankov - Karasakal tayfası - diğer mahkumlar -
Bunların hepsi Magellandan tek yedi : /
Dayanıklığıda iyi , Luffy'in G3 - G2 saldırılarının çok etkilediğini sanmıyorum.
Keşke Magellan olsaydı ama İmpel Down'da kaldı.
Hocam mantıken bu yaştan sonra meyve yemez o adam. Gelişceği kadar gelişmiş zaten daha yukarısı olmaz. Yaşını başını almış güçlenceği kadar güçlenmiş adamlar için 2 yıllık aranın bi önemi yok. Anca Akainu programa falan sokmuşsa bunları öyle biraz gelişmişlerdir. Ama amiral seviyesi imkansız gibi bişey. Hiç görmediğimiz biri amiral olmuştur bence. Bu adamların olayı sadece meyve değil sonuçta. Fiziksel güçleri ve hakileride olağanüstü.Bence güçlü bir meyveyle Amiral seviyesine gelebilir tabii buna 2 yılda meyvesinde ustalaşmayıda katıyorum.
Başladınız yine "göster , mangada var mı ? , kanıtla "Gösterirmisin bunları ?
ZehahahaBaşladınız yine "göster , mangada var mı ? , kanıtla "
Şimdi burda uzun bir yorum yapsam cevap hakkı doğacak uzaya uzaya sayfa işgali yapıcaz.
Neyse..
Tüm enerjimi orda bitirdim gücümü toplamam lazımZehahaha
Tartışmaktan yorgun düşmüş gibi gördüm seni (Naruto sayfasından olsa gerek )
İvankov'u yendi, BB tayfasına önce tek attı sonra yenildi.Ne zaman yendi bu grubu Magellan ?