Manga da yokmuymuş.bb ye yenildi diyoruzda mangada felan gösteriyormu ben göremedim yani bilimiyormu bb ye yenildiği magallenın :/
Animecilerin kurbanı olduk o zaman.
Manga da yokmuymuş.bb ye yenildi diyoruzda mangada felan gösteriyormu ben göremedim yani bilimiyormu bb ye yenildiği magallenın :/
Göster tartışalım. Gösteremezsin çünkü öyle birşey yok. Crococu yenmiş bide tek atmış. Jinbei yi yenmiş bide tek atmış. İvankova tek atmış. Vay anasını beBaşladınız yine "göster , mangada var mı ? , kanıtla "
Şimdi burda uzun bir yorum yapsam cevap hakkı doğacak uzaya uzaya sayfa işgali yapıcaz.
Neyse..
Tamam hata yapmışımGöster tartışalım. Gösteremezsin çünkü öyle birşey yok. Crococu yenmiş bide tek atmış. Jinbei yi yenmiş bide tek atmış. İvankova tek atmış. Vay anasını be
Magellan, Karasakal tayfasını tekledikten sonra Luffy ve saz arkadaşlarının peşinden gidiyor ve bizimkiler onu sadece durdurup kaçıyorlar. Kimsenin kimseyi yendiği yok. Jinbe ve Croco ile hiç karşılaşmadı. Ancak Jinbe de Croco da onun tehlikeli olduğunu bildikleri için hiç bulaşmadan kaçmayı düşünüyorlardı. Luffy onu bir kaç dakikalığına durduramasa onlar da dövüşecekti ki o zaman görebilirdik.Bb ye yenildiği gerçek birşey eğer yenilmeseydi Bb şuan hapisteydi yani bunu mu tartışacağız şimdi açık ve net bir şekilde paketlemişler Magellan ı.
Adam çok hafife alıyor yahu koskoca Magellan'ımagallendan bahsediyoruz burda
Bence çok çok zorlansa da yenerdi bir şekilde. Onun gücü daha üstün sonuçta. İlk karşılaşmada çok hafife aldı ve hatta dövüşmeye bile kalkmadı.BB o zaman teke tekte yenemezdi zaten Magellan ı. Bence.