Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Yellowstone (2018-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 1 100.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Bunu görmüştüm.Kevin Costner iyidir eskiden de western filmlerinde iyi rolleri vardır.Bakacağım bir ara.Bunu herkes izlemez ama risk almışlar western türü eskide kaldı.
Kevin Costner sanki rol yapmıyor da gerçekmiş gibi görünüyor dizide. Tam bir kovboy gibi ki kendisinin de çiftliği varmış okuduğum kadarıyla. Bence western diye izlememezlik yapılmamalı, 4.sezon hariç. 4. sezonu hiç sevmedim, umarım sonraki sezonlar buna benzemez.

Değeri çok bilinmeyen bir dizi konusu çok iyi işlenen ve oyunulukların çok iyi olduğu bir dizi.Şans verilmesi gere mutlaka.Kevin Costner için bile izlenir bu dizide yaptığı şey oyunculuk değil adam o karakterin kendisi olmuş çok araştırmamıştım şüphelendim bu adam gerçek hayatında bu karakter gibi yaşıyordur kesin dizide de kendini oynuyor dedim gerçek hayatta karakterle çok alakası yok büyük oyuncu.Oynadığı karakterle bütünleşme konusunda Daniel Day Lewis kadar iyi bir efsane.

5.sezon güzel başladı gibi. Farklı yerlere evrilecek gibi görünüyor, politika gibi. Spin-off 1923 dizisinde de başrolde Harrison Ford oynayacakmış, Aralık'ta çıkıyor.

Geldim yeni sezon sonunda.Bu diziyi çok kişi bilmez ama bilen çok sever bir dizide bir tane kalitesiz oyuncu olmazmı? Bir tane sırıtan performans olmazmı?

Beşinci sezon güzel başladı, ama kötü devam ediyor. Ben beş sezondur Kayce ve beyinsiz karısının dramını izlemekten sıkıldım. Sürekli aynı döngünün içindeler. Beth iyice kendisinden tiksindirdi. O kader şey yapıyor, artık bir bedel ödemeli. Böyle giderse 1883'teki Elsa gibi olacak. Gerçi çok da bir farkı yok. John ve Rip inanılmaz pasif kaldılar şimdiye kadar, tat vermiyor. Umarım yeni bölümlerde çıta yükselir yine.

Beşinci sezon güzel başladı, ama kötü devam ediyor. Ben beş sezondur Kayce ve beyinsiz karısının dramını izlemekten sıkıldım. Sürekli aynı döngünün içindeler. Beth iyice kendisinden tiksindirdi. O kader şey yapıyor, artık bir bedel ödemeli. Böyle giderse 1883'teki Elsa gibi olacak. Gerçi çok da bir farkı yok. John ve Rip inanılmaz pasif kaldılar şimdiye kadar, tat vermiyor. Umarım yeni bölümlerde çıta yükselir yine.
Beth'in kendi nursuzluğu yüzüne yansıdı patladıktan sonra. Ayyaş kezbanın ipini çekmiyorlar ki, babası sağ olsun. Jimmy'ye yaptıklarının bir cezasını çekmesi lazım ama. Gariban Jamie'nin çekmediği kalmadı. Çok uzatmadan bitirseler iyi olur diziyi. Bu sezon 14 bölümmüş, final yapsalar da olur.

Beth'in kendi nursuzluğu yüzüne yansıdı patladıktan sonra. Ayyaş kezbanın ipini çekmiyorlar ki, babası sağ olsun. Jimmy'ye yaptıklarının bir cezasını çekmesi lazım ama. Gariban Jamie'nin çekmediği kalmadı. Çok uzatmadan bitirseler iyi olur diziyi. Bu sezon 14 bölümmüş, final yapsalar da olur.
Jamie konusunda o kadar büyük yanlış yapıyor ki, farkında değil. Adama böyle köpek muamelesi yaparak onun düşmana yanlamasını kolaylaştırıyor. Jamie zaten yola gelmiş, azıcık yüzüne gülse her istediğini yapar zaten.

Jamie konusunda o kadar büyük yanlış yapıyor ki, farkında değil. Adama böyle köpek muamelesi yaparak onun düşmana yanlamasını kolaylaştırıyor. Jamie zaten yola gelmiş, azıcık yüzüne gülse her istediğini yapar zaten.
Jamie cinnet geçirip elinden geleni arkasına koymasa Dutton diye bir şey kalmaz. Beth çektiği fotoğrafa çok güveniyor. Ne yazık ki Jamie de statü hastası olduğu için her şeye eyvallah çekiyor.

Jamie cinnet geçirip elinden geleni arkasına koymasa Dutton diye bir şey kalmaz. Beth çektiği fotoğrafa çok güveniyor. Ne yazık ki Jamie de statü hastası olduğu için her şeye eyvallah çekiyor.
Çoğu kişi şikayetçi şu anki gidişattan. Sanki dizi ilerlemiyormuş gibi duruyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık