Seni hiç gitmediği görmediği yerden kaybolan eşyaları bulan kızla tanıştırsam korkar mısın ?Ben yazılanlardan hiç korkmadım cidden normalde cinli film veya korku filmi gerilim hiç izleyemem çok korkarım ama anlatılan hiçbir şey beni zerre germediDaha güzel şeylerle gelin
ilk defa korku teması altında korkmadan duruyorum korkmak istiyorum ki bu başlığa bir daha uğramayayım
![]()
Youtube videosu ismi gibi oldu. Gitmediği görmediği yerden kaybolan eşya bulan kızSeni hiç gitmediği görmediği yerden kaybolan eşyaları bulan kızla tanıştırsam korkar mısın ?
Olmaz. Olamaz. Aizen Sama kimseden ve hiçbir şeyden korkmaz.Sizde sabah okuyun la banane djjdkdkdks
Büyü meselesi.Etkileniyorsan kalsın ya.Belki akşam çoşar yazarım.Youtube videosu ismi gibi oldu. Gitmediği görmediği yerden kaybolan eşya bulan kız
Ben dediğim gibi normalde acayip korkağım. çok korkağım. Hiç izlemem yani izlemediğim zamanalrda karanlıktan falan korkmam . ama birileri sebep olur da izlersem birkaç gün etkisinde kalırım. Ama burada hiç etkilemedi zerre bir gıdımcık dahi.
Sen hikayesini anlat bakalım bu hanımablanın ne yapmış ne etmiş?
Dediğim gibi akşam yaz ben burada yazanlardan korkmadım valla. Niye olduğunu da anlamadım ya da ben bizim büyklerden duyup luffy'nin zehre karşı dayanıklı olması gibi korkunç hikayeye dayanıklı hale geldimBüyü meselesi.Etkileniyorsan kalsın ya.Belki akşam çoşar yazarım.
yayinlandiktan sonra sabah 7e kadar dursun sonra silsinler bak sen o zaman gor.Aynen gece yazın da yarın sabah okuyayım.