Çok şükür hiçbir şey olmadı 

Böyle tatlı bir cümle duysa cin de olsa yoluna devam ederdi.Çoban abi yardım edermisin
Kardeşlerimde dalga geçti zaten köpeğe abi çekmişsin diye .Böyle tatlı bir cümle duysa cin de olsa yoluna devam ederdi.![]()
Roşi ama ya onlar için güzellik algısı farklıysa ne olacak ? Shahjd yani insanlarıj güzel dediği şeylere değil de kendilerinin güzel saydığı şeye yöneliyorlarsa vuhhu ürperdimİşsizliğin önde gidenliği konusunda çığır açtım ve 25 sayfayı komple okudum. Aşık olan cini duymuştum da koruyan cin benim için yeni oldu. Hayır bir şey yapmıyorlar madem neden tepeye dikiliyorlar?
Yine de tipsiz olmanın faydaları
Şu ana kadar gelen olmadıysa onların güzellik algısına göre de tipsizim demektir. Sorun yok yani.Roşi ama ya onlar için güzellik algısı farklıysa ne olacak ? Shahjd yani insanlarıj güzel dediği şeylere değil de kendilerinin güzel saydığı şeye yöneliyorlarsa vuhhu ürperdim
Akşam baş köşede bekliyoruz seni büyü mevzuları var xDDurun tutamıyorum kendimi, bir de resimli yapayım ksjsks
Sabah konuyu okuyan KF üyeleri;
![]()
Gece konuyu okuyan KF üyeleri;
![]()
Ben kesin gelirim çünkü çok meraklıyımdır... hsjsjsjsAkşam baş köşede bekliyoruz seni büyü mevzuları var xD