Yani haklısın da insan korkuyor ister istemezDostum beyaz eşarp + tespih kombosu yoksa çok sıkıntı yapma insan o noktaya kadar dayanabiliyormuş bunu anladım ben

Yani haklısın da insan korkuyor ister istemezDostum beyaz eşarp + tespih kombosu yoksa çok sıkıntı yapma insan o noktaya kadar dayanabiliyormuş bunu anladım ben
Eşyalar zaman zaman durduğu yerde ses çıkarır.Gündüz de olur bu. Gürültüden duyulmaz veya dikkat çekmez. Ama gece.. Hele bir de kabusdan uyanmışsanEvet ama çoğunlukla dediğim gibi oluyor. Bir de tekken daha çok oluyor. Kalabalık bir ortamda güpegündüz böyle bir olayın yaşandığını çok duymadım mesela
@pilavüstükuru Sana laf attım da ben de hafiften tırsmaya başladım![]()
Özellikle şu tüplü televizyonun sesinin verdiği korku paha biçilemezEşyalar zaman zaman durduğu yerde ses çıkarır.Gündüz de olur bu. Gürültüden duyulmaz veya dikkat çekmez. Ama gece.. Hele bir de kabusdan uyanmışsan
![]()
Televizyonlar ve buzdolapları özelikle gereksiz geriyorEşyalar zaman zaman durduğu yerde ses çıkarır.Gündüz de olur bu. Gürültüden duyulmaz veya dikkat çekmez. Ama gece.. Hele bir de kabusdan uyanmışsan
![]()
Bu mesaj yalnız kalan bütün mesajları amatörce gösterdi. Altını doldurman lazım.Cinin biri bana aşık olmuştu. Detay veririm isterseniz ama hiç inanmıyorum. Sağlam bir hassss... çekmiştim ama.![]()
Yaşadığınız yerin civarında veya altında hazine söylentileri varsa dikkat et.Lavaboya gideceğim de gidemiyorumKeşke okumasaydım ya
Ya da gündüz okusaydım.
Bizim gümüşlük arkadaş çok yapıyor.Televizyonlar ve buzdolapları özelikle gereksiz geriyor![]()
Yaşadığınız yerin civarında veya altında hazine söylentileri varsa dikkat et.
ciddiyim dikkat et. Bazıları büyü ile cinlerin korumasına bırakılmış
Çok ciddiyim. Bence gitme