Yamato reis kaç dakikadır Kaido'yu tutuyor. Akainu olsa şimdiye kaç kere tek yemişti. Yamato>Akainu
Yamato reis kaç dakikadır Kaido'yu tutuyor. Akainu olsa şimdiye kaç kere tek yemişti. Yamato>Akainu
Lan bakışıyorlar kaç saattir aksiyon yok. Odanın aynı anda aktarma sıkıntısından dolayı laf yapılıyor şuan bana.. işime geldiğimi yorumluyormuşum gibi.. Bu süre olaylarını hiç önemseyen biri değilim normalde ben..Tutuyor zaten tutmuyor mu ? Aaa dur işimize gelen tutuyor anladım.
Dalga geçsin veya geçmesin kardeşim bu queen 20-25 dk’sını chopper’a harcamıyor mu?O zaman Kid'de Bm tutuyor o kadar süredir.. :dd dalga geçme nasıl tutma oluyor çözemedim..
Yamato'nun gösterdikleri baya baya iyi şeyler ama karşı tarafın argümanları da fena değil.Lan bakışıyorlar kaç saattir aksiyon yok. Odanın aynı anda aktarma sıkıntısından dolayı laf yapılıyor şuan bana.. işime geldiğimi yorumluyormuşum gibi.. Bu süre olaylarını hiç önemseyen biri değilim normalde ben..
Sağ kolların seviyesi 70-100 arası, amirallerin de seviyesi 85-90 dersek(rakamlar üzerinde çok düşünmedim) Yamato'yu bu rakamlara göre ortalama üstü sağ kol seviyesine koyabiliriz bence şimdilik. Yani nerden baksanız 80 puanı var Yamato'nun..
Sen dua ette gelmesin tayfaya yoksa Sanji ona neler eder neler.Yamato sanji'nin bacağını çatlatmaz, koparır, iyi günler..
yemek yapar hizmet eder başka ne yapacak yamato kadınSen dua ette gelmesin tayfaya yoksa Sanji ona neler eder neler.
Sanji ve Zoro tabiki daha önemli konumları da asla bozulmaz.. Sanji, Zoro'nun önüne geçmesin diye adam kaç arc sonra getirdi Jimbei'yi tayfaya daha ne olsun... Ama bu arc sonu Yamato gelirse, Sanji'den net daha güçlü olur.Sen dua ette gelmesin tayfaya yoksa Sanji ona neler eder neler.
Bende öleceğini ve hatta meyvesininde Zoro tarafından yenebileceğini düşünüyorum. Şimdi Sanji güç uyanışıyla Zoronun bir lig üstüne geçecek ve bide mithik kuşla birleşmesi falan var. Ezik kalan Zoro vatan için millet için der yer meyveyi bence.Tayfaya gelirse böyle olması lazım ama bence ölecek gibi. Gelmez tayfaya çünkü baya baya güçlü duruyor