Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Yav bi öğrenmediniz Jimbeide o kadar övdünüz gene Sanjiye esas duruş çekti abiliğini kabul etti, keze Yamatota abiciğimder Sanjinin arkasında yerini alır.
 
İhtimal vermemeni tavsiye ederim, luffy kaido karşısında durduğu sırada özel bir saldırı bile kullanmadan(gear-gum gum tarzı) ayak uyduruyordu ama yamato özel saldırılarla birlikte kaidoya kafa tutabiliyor.
Olsun tek başına 9 kindan iyi bir performans gösteren bir karakter yeni amirallere kafa tutamaz mi?
 
Siz bu zamanları nereden hesaplıyorsunuz ya ? Her bölümün arka kısmında saat mi koyuyor oda ben mi körüm yoksa ???

Katakuri, Luffy ile 1v1 yapacağına ki o Luffy savaş içinde sağ kol etmiyordu.. King ve Queen ile aynı anda savaşsın bakalım o kadar uzun ömürlü oluyor mu gözlemi.. bir de etrafında kardeşleri olsun.. King ve Queen arada onlara saldırsın.. yav Kata geleceği görmeyi yavaştan bırakmıştı savaş sonlarında aynı durumdalar gibi zamanlı yazmışsın bir de..

Sakazuki, Kizaru ve Issho ile birliktr aynı anda savaşsın yanda da koruması gereken kutsallar olsun, Issho ve Kixaru kutsallarw saldırsın bakalım Sakazuki reis ne yapabiliyor 2v1'i oyun sanıyorsunuz sanırım..
Ben katanın gelecek görmesi>>>>marconun iyileşmesi dedim mi? Şimdi arayamayacağım ama alpayla konuşmuştuk mesela bi ara. Marco teke tek olsa 5-10 saat iyileşir belki demiştim ben. Ama kendi liginde olur bu. Saatleri nerden hesapladın dersen evet harbiden saat vardı mangada :D

Savaşta gördük ki üstüne gidersen, sürekli iyileşmeye zorlarsan 1 saat bile dayanmıyor bu güç. 2 tane komutan bunu yapmışsa bi yonkouya 1 saat sürmez diyorum. Yamato’nun dayandığı kadar süremez. Hadi diyelim dayandı yamato kadar hasar veremez.
___________

Luffy ve yamato’nun dövüşlerinden önce sağ kol vs yonkou sorsak tüm forum “10 dk sürmez” derdi. Şimdi “size göre sağ kollar ne yapacak anlamıyorum” demen bana garip geliyor o yüzden.

Luffy arc başında bişey yapamadı. İçten patlatmayı öğrendikten sonra da g4’süz hali komutan gücünde olmalı ama birkaç saniye dayandı. 5dk 10dk değil bak birkaç saniye.

Luffy bayıldı, law zoro’yu kurtardı. Kaido law’a dönünce kaç saniye dayandı law?

Queen’e ne oldu hakisiz ve meyvesiz big mom karşısında? Kaç saniye dayandı?

Yc3’ten aşağı olmayan 2 kişi ve yc3’le günlerce savaşabilecek başka 2 kişinin olduğu 9 kın Kaido’ya hibrit açtıramadı.

Big mom ateş üstünlüğü olan marco’yu boğazladı dövüş başlar başlamaz. Ruhu yoktu bıraktı gitti. Ruhlarını geçtim pero kritik vuracaktı yav.
Kaç yerde gördük kadın bi ruhuyla tam güç vurursa grup yok ediyor direk. “Aha annemiz canı sıkılınca zeusla bitirmiş işlerini” dediler luffy ve tayfası için. Kidd ve killer hemen dönüp öyle kaçtılar ki big mom’ı tekrar bulmaları 2 bölüm falan sürdü. Bu konuda anlaşamayacağımız belli ama o kadının elinde tam güç ruh olsa bitmişti marco kusura bakmayın.
Senin ölümsüzlüğünle mi uğraşacağım dedirtmekten kolay bişey yoktu. Onun yerine “ruhlarım yokken uğraşamam” dedirtmiş mangaka.
_________

Şimdi diyorsun ki sağ kollar 1 saat tutar. Ne ara değiş yav bu? Hangi komutan 3-4 dk dayanmış da sağ kollar tutuyor o kadar? Daha önceki ark donuna ediyordu pero. Bm ülkeyi yok edecek ve kimse durduramaz diyordular.

Kidd nerdeyse hiç savaşmadı bu arada. Law yetişti hemen yanına. 2 vs 1’ler şuan ve law’ın meyvesi varken dayanmaları normal.
________

Toplu dalmak ile 1 vs 1 arasındaki farkı unutuyorsunuz. Yonkounun tüm odak noktası yamatoydu. 5 veya 9 kişiye birden saldırmıyor alan saldırısıyla. Salladığı balyozun önünden alacak bi law yok. Açık yaratacak luffy yok.

Logia savunması falan gibi zaman kazandıracak şeyleri bile yok yamato’nun. Kaido’yla tıpatıp aynı dövüş tarzı var. Balyoz çarpıştırmış, gelen saldırıyı bloklamış veya dayanmış. Ateş püskürtünce aynı seviye buzla durdurmuş. Aynı seviye thunder bagua atmış kendisi kazançlı çıkmış. Gördüğümüz sayfalarda bile defalarca vurdu. Ne kadar süre dövüştüyse kim bilir ne kadar dövdü belli değil sadece dayanmamış.

Marco iyileşmeyle zaman kazanır. Kata logia savunmasıyla zaman kazanır. Law yer falan değiştirir dövüşü uzatır. Ancak yamatonun yaptığı farklı. Kaido’ya karşı onun tarzında savaşmış direk. Yamato dövüş uzatacak güçleri olduğu için değil harbiden seviyesi yüksek olduğu için dayanmış. Yoksa bence de sağ kollar biraz tutar yamato kadar olmasa da ama öyle dövüşemezler.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık