Linlin: Peros vur oğlum xp kas .Peki marco'nun yediği darbelerle yamato'un ki bir mi? Objektif ol.
Adam mf de çok daha farklıydı zaten. Şu an baya döküntü gibi duruyor.
Hakisiz salt fiziksel güçle tek hamlede marco'yu etkisizleştiren yonko...
Linlin: Peros vur oğlum xp kas .Peki marco'nun yediği darbelerle yamato'un ki bir mi? Objektif ol.
Adam mf de çok daha farklıydı zaten. Şu an baya döküntü gibi duruyor.
Hakisiz salt fiziksel güçle tek hamlede marco'yu etkisizleştiren yonko...
Marco marineford savaşından 1 hafta sonra bile kafası sargılı geziyordu. O kadar mutlak bir güç değil.Çoğunlukla 1v1 atıp aynen ondan.. Samuraylara ve Choppera saldırı gelmesin diye onlara duvar olan, Queen ve King ile bizim ilk gördüğümüz anın çok öncesinde savaşmaya başlayan Marco mu ? 2v1'i ilk izlediğimizde sen ölümsüz müsün, geber artık diye Marcoya isyan ediyor..
Mf de 3 Amiralle takışan Sakanın magmasını çiziksiz tanklayan. Kizarunun imza saldırısını iki defa hiçbir şey olmamış gibi üzerine alan da aynı Marcoyu.. adam ölmüyor diye kelepçe aradılar kelepçe hey gidi... öyle bile inmedi ayrıca
Marco bu seride hiçbir zaman 1v1 atmadı o işi geçelim.. destek rolünü üstleniyor her zaman 1v1 gelirdek savunmasını aşmak o kadar zahmetli bir işki.. İmparatorun bile o kadar zaman harcamaya gözü korkuyor.. Marconun olduğu alandan uzaklaşıyor.
Hadi cnm hadi <3
Marco güçlü karakterdir zaten sırf Zoro ve Sanji şovunun önünü açmak için bence böyle abuk subuk bir sahne çizdi çatıya çıkarsa daha net anlarız. Ama bir Amiral gücünde yoktur zaten Amiral>Yonkou'da o başka yerin konusuSakanın magması yonko yüzü alıyor daha aşağı olduğunu düşünmüyorum
Yakalamak ve etkisizleştirmek arasında çok fark var. Bizim gemide de Luffy, Katakuriyi avuçlamıştı örneğe bak pehh
Ben o yorumda gırgır yapıyorum @Starrk da gırgır yapmış aslında ama hepsini gönderim ile 1v1 atacaklar demesi bana saçma geldi o yüzden yazdım xDSen gerçekten o yorumunda ciddiysen Queen'de Apoo'nun 4 v 1'ini izleyip her şeyi ona bırakıyordu yani Kidd,Luffy,Zoro ve Killer'a bir Apoo'yu yolluyor yani Apoo>=4 Nova mı oluyor Burada yapmaya çalıştığınız denklemi anladım nereye çekmek istediğinizi de ama Yamato çok pis döver Zoro'cuğunuzu ileri de geçer Zoro merak etme ama o çatı performansı ile şuan Yamato'nun yarısı belki eder Zoro. Luffy'nin bile anasını ağlatacak karakter Zoro'ya çok pis şeyler yapar.
Bende gırgırına attığını düşündüm zaten de sonrasında acaba dedimBen o yorumda gırgır yapıyorum @Starrk da gırgır yapmış aslında ama hepsini gönderim 1v1 atacaklar demesi bana saçma geldi o yüzden yazdım xD
1 Belli seviye hasarı iyileştiremiyor mu ? Sakadan magma yemenin ötesi yok. O sargıyı Garp yaptı. Garpın yumruğu > Thunder BaguaMarco marineford savaşından 1 hafta sonra bile kafası sargılı geziyordu. O kadar mutlak bir güç değil.
Yamato’nun buz zırhı ise thunder bagua’dan yiyeceği hasar durdurdu. O zırhı geçsen oni vücudu+mistik zoanın verdiği dayanıklılık var.
Marco’nun meyve tabi daha iyidir savunma için ama pili var onun. Pili geçtim belli seviyede bi hasarın üstünü galiba iyileştiremiyor. Dediğim gibi savaştan 1 hafta sonra sargısı vardı. Bm’ın “ruhlarım yokken işini bitiremem” deyip gitmesinden bahsediyorsun da aynı kadın Perospero’nun marco’yu öldürmesini söyledi yakaladığında. Marco’nun bakışı ve peronun konuşması da ortada yani harbiden gidiciydi.
Kadının tek derdi yakalayınca işini bitirmeye yarayacak ruhlarının olmamasıydı. Ruhlar olsa 1 saat falan uğraşacakmış gibi durmuyordu hiç. Pero’nun yapacağını ruhlar yapacaktı işte.
Amiral gücünde yazmadım yavv. Amiral ve Sağ Kol arasında net bir fark var. Yeniler ve çakma adayları hariç onları zamanla göreceğizMarco güçlü karakterdir zaten sırf Zoro ve Sanji şovunun önünü açmak için bence böyle abuk subuk bir sahne çizdi çatıya çıkarsa daha net anlarız. Ama bir Amiral gücünde yoktur zaten Amiral>Yonkou'da o başka yerin konusu
Oha ufak at Neredeyse Fuji ile denk.. Zorodan ve Marco dan bir değil iki büyüktür işareti koymuş xd. Yamatoyu sevmemen önemli değil gücünü şişiriyorsun işte.Fuji=>Yamato>>Zoro=Marco