Benim de kafamı kurcalıyor sağ kollar,Yamato güç ilişkisi.Marco alır diyorum ama fikrim değişebilir önümüzdeki bölümlerle. Sen ne dersin bu 5'li karşısında Yamato'ya?
Luffy,Kata'yı yendikten sonra ne kadar fazla güçlendirme aldı,anca Kaido karşısında durabildi.
Büyük ihtimalle,Yamato Luffy'e göre daha çok savaşabildi Kaido'ya karşı.
Böyle bakarsak Yamato, Kata'dan daha güçlü gibi duruyor.
Ama Luffy tecrübesiz birisi ne kadar güçlü olursa olsun dövüşte hata yapmış olabilir ve ya elde ettiği güçlendirmeleri tam olarak kullanamamış olabilir,Kaido-Luffy son savaşı off paneldi,göremedik detayları.
Yani Luffy çok fazla güçlendirme aldı buna rağmen yenildi.Katakuri ne yapabilir Kaido'ya gibi bir mantığım yok.Sebebini yukarıda açıkladım.
Bence Kata'da Kaido'ya karşı güzel bir direniş gösterebilir.
Şu anlık baktığımda Yamato,Kata'dan daha güçlü gibi duruyor.Ama Kata'nın çok fazla üzerine koymam Yamato'yu.
King'e gelirsek adamın hiç bir şeyini görmedik ama ben aşağı yukarı Katakuri seviyesi bir adam olduğunu düşünüyorum.
Bu durumda Yamato önde olabilir King'den.
Marco'ya gelirsek adamın meyvesi ve savunması çok çok üst düzey,bitirmek çok zor adamı.Belirli bir süre 2v1 bile dövüşebildi.Ve bence Kata gibi detaylı görmedik daha Marco'yu.
Marco ile Yamato kafa kafaya geliyor bana.Yamato çok az önde olabilir.
Beckman ile Shiryu'nun Yamato'dan üstün olacaklarını düşünüyorum ama bir kanıtım yok.Beklenti diyelim.
Son düzenleme: