Ahahahahah
Kendisine Oden'im diyormuş Roronoa, enma'yı verecek misin? Hüüüüüüüü Enmayı sok da görsün samurayı...
Ahahahahah
Bir başka ifade ile lahmacun yemeye gidersin de öküzlük olmasın diye iki lahmacun yanına fındık lahmacun istersin. 2+1 modeli ile. Onun gibi bir şey. Arada kalmış.1.5 uncu komutan diyorum.
Anladım ben elimi sürmem sopa halletsin diye tuşlara falan basmış galiba sopanın üzerinde.Yok nedense bam diye geçirmemiş orada, demiş ki ben bunlara yıldırımımı atayım, yıldırım atarken de taa Zoro'nun yanına kadar gideyim, sonra da Law'ın arkasına kadar da geçeyim ama yıldırım atayım topuzumu vurmayayım demiş.
Kaido çok mantıklı bir arkadaş gerçekten xD
Mhh daha fazla copium ufff....Kendisine Oden'im diyormuş Roronoa, enma'yı verecek misin? Hüüüüüüüü Enmayı sok da görsün samurayı...
Ben şunu anlamadım 2 gündür neden ısrar ediyorsun ? Yani arkasına geçti önüne geçti kaido law-zoro ya daha az güçle mi vurdu demek istiyorsun ? Cidden merak ettim bu yıldırım meselesini...Vallaha Bilal'e açıklar gibi örnekleriyle açıkladım. Birebir bugünkü bölümde benzer efekt var. Zeus yildirimla arkasına geçiyor orası da ayrı bir olay. Yani arkasına geçti balyoz vurmuştur mantığı çöp oldu.
O yıldırım efektini başka hiçbir yerde de görmedik. Hatta özellikle geleceği gören Luffy'e de çok hızlı saldırmıştı orada da görmedik.
O yıldırım neyin nesi bu bölüm daha iyi anlaşıldı işte. Azıcık veri ile gelin ya. Kuru laftan bıktık yeminle.
Vurmadı diyor adam, yıldırım atmış sadece, haki etkisi yapan yıldırım atmış vurma yok.Ben şunu anlamadım 2 gündür neden ısrar ediyorsun ? Yani arkasına geçti önüne geçti kaido law-zoro ya daha az güçle mi vurdu demek istiyorsun ? Cidden merak ettim bu yıldırım meselesini...