Reis bu şekilde Sanji'yi de gömüyon yalnız.Babasına hayrı olmayan evlat dilerse amiral seviyesi olsun , ben Sanji'yi güçlü olduğu için değil adamın dibi olduğu için seviyorum misal..
Konuya cevabım ise komutanlardan güçsüzdür.
Jack patates eder bu lavuğu
Profil fotoğrafın güzelmişBabasına hayrı olmayan evlat dilerse amiral seviyesi olsun , ben Sanji'yi güçlü olduğu için değil adamın dibi olduğu için seviyorum misal..
Konuya cevabım ise komutanlardan güçsüzdür.
Jack patates eder bu lavuğu
Yamato Kaido'ya hasar verebilse bile vermezdi büyük ihtimal hem adamın adasında bütün ordusu orada hem kolunda patlayan bileklikYamato 28 yıl Kaido'ya hatrı sayılır bir yara verememiş.
Zoro çatıda sadece 20-30 dakikada Kaido'da kalıcı yara bıraktı.
Zoro'yu yedirmem bu konuda , denklemler Zoro>Yamato'yu gösteriyor..
Yamato, Zoro'dan güçlü olsa bile Zoro'yu yenemez, dövüş içinde gelişir bizimkiYamato 28 yıl Kaido'ya hatrı sayılır bir yara verememiş.
Zoro çatıda sadece 20-30 dakikada Kaido'da kalıcı yara bıraktı.
Zoro'yu yedirmem bu konuda , denklemler Zoro>Yamato'yu gösteriyor..
Olabilir evet, öyle bir ihtimal var. Ama her türlü Kata'yı yenen Lütfüden çok daha güçlü.Zoro'dan güçlü olabilir. Tabi Zoro kral haki kullanımını çözene kadar.
Aman yarabbim okuduklarım gerçek olamaz.Reis bu şekilde Sanji'yi de gömüyon yalnız.
He diyecen ki Sanji'nin babası Zeff'tir. Aynen öyle. Ama Judge'la da kan bağı var tıpkı Yamato ve Kaido gibi. Kız adama diyor "sen benim babam değilsin" diye yani daha Kaido için Yamato'nun babası demenin alemi yok.