GüzelTamam hadi anlaştık
GüzelTamam hadi anlaştık
10. Güne kadar Sakazuki, Kuzan'ın bacağını mı seyrediyormuş sapına kadar denkler işteBence Kuzan'ın bacak verip Sakazuki'nin kulağından küçük kesik vermesini çizerek Oda bize açıkça anlatmaya çalışmış ama sırf 10 gün boyunca savaşmalarından eşitlerdir diyeceğim
Detaya indiğimizde elbette öyle. Ama koramiral deyince bir sınır koyabiliyoruz aslında. Koramiralller arasındaki bu güç bazındaki ranj uçurumu olduğundan* değil hikayeyi satmaktan dolayı.Koramiral gücü ne yav Amiral adayı olan koramiral de var tekte kafatasını kırdıran koramiral de. Ortalama bir güç değerleri yok ki
Zoro üzeri olduğunu zaten gösterdi. Kızına karşı direk hibrid formla savaşmaya girişti Kaido. Yamato'nun zaten çok güçlü olduğu kesin ama ne seviye olduğunu kestiremiyorum. Lakin Ulti, Yamato'dan yediği Raimei Hakke için bu olsa olsa Raimei Yonke olur dedi yani Kaido'nun saldırısının yarısı gücünde olduğunu iddia etti. Buradan da Kaido ile Yamato arasında bir güç analizi yapılabilir. Sağ kol üstü olduğunu düşünüyorum ben şahsen.Üçüncü komutan ayarı yada altı bekliyorum, üstü çıksa da şaşırmam ama Zoro üstü bir güç gösterirse üzülürüm.