Haha hala Oden yonkou seviyesi diye mi hayal kuruyorsunuz?Neden amiral yapıp Oden’in seviyesini düşürmeye çalışalım ki.
Sizdeki hayal de hiç bitmiyor. Hayallerden çıkıp gerçeklerle yaşamaya bi gelmediniz
Haha hala Oden yonkou seviyesi diye mi hayal kuruyorsunuz?Neden amiral yapıp Oden’in seviyesini düşürmeye çalışalım ki.
Karasakal şu an ki haliyle Yonko seviyesiyse Oden hayli hayli Yonko seviyesidirHaha hala Oden yonkou seviyesi diye mi hayal kuruyorsunuz?
Sizdeki hayal de hiç bitmiyor. Hayallerden çıkıp gerçeklerle yaşamaya bi gelmediniz
Birinin adına yonko denmedikçe yonko demezsin ki zaten, Big Momun Kaidonun yaptıklarını Kinemon, Kiku yapsa onlara da sağ kol bile değil dersinHaha hala Oden yonkou seviyesi diye mi hayal kuruyorsunuz?
Sakazuki, Kuzan > Kizaru > Fujitora
Tiksav'a kalsa Marco amiral üstü falan.
Yoo kuru iftiraTiksav'a kalsa Marco amiral üstü falan.
Senin Marco'ya tayfasıyla beraber BB tek atmış, anime önceden spo almış. Patlıyon her seferinde.Yoo kuru iftira
Yanlız ben ilk Animede güncel oldum o sahneyi biliyordum. Beni patlatmak için Toei sahnelerine ineceksek kolay gelsinSenin Marco'ya tayfasıyla beraber BB tek atmış, anime önceden spo almış. Patlıyon her seferinde.