Egghead'de katılırsa ve şu dediğim iki yeteneği açarak geldiyse yine Zoro ve Sanji'den güçlü olacaktır ama sonraki arclarda bu fark yavaş yavaş kapanacaktır. Joyboy'un bir elinde kılıç bir elinde mızrak vardı. Zoro kılıcı olur, Sanji mızrağı olur, Yamato'da kalkanı olur.Luffy arkadaş gördüğü herkese emanet edebilir. İyi bir done olduğunu sanmıyorum bunun. Momo'ya 9 kına da emanet eder.
Bunu Law, Mom ve BB savaşıyla gösterdi. Dayanıklılık,meyve ve haki seviyesinde level atladı. Yani Yamato ve diğer herkes içinde geçerlidir. Ama Yamato, Yumurta adasından sonra tayfaya gelecekse Zoro'nun kral hakiyi rahat kullanabiliyor olması lazım. Neticede Yamato geldiğinde 3 ya da 4. isim olacak.
Ve yine tayfaya gelecekse kendini Wano'da daha da eğiteceğini düşünürüm ben de. Tabi ne yaparsa yapsın Zoro ve Sanji'nin gerisinde kalacak muhtemel. Monster Trio dan sebep.
Ben Wano'da gösterdiği performansa göre amirale yakın olduğunu düşünüyorum. Bir Kuzan ya da Kizaru değildir Yamato.
Egghead'de işler bayağı karışacak muhtemelen savaşa Doffy'nin, Croco'nun ve Moriah'ın da Seraphim'i katılacak. Karşı tarafta yedi Serephim, Kizaru ve Jay Garcia Satürn olacak ve bayağı kalabalık bir şekilde koramiral, tümamiral, tuğamiral, albay, yarbay, binbaşı, yüzbaşı vs vs vs güçlü kişiler olacaktır. Bizimkilerin tarafında ise %100 Hasır Şapka Filosu, Sentomaru ve yeni model Pacifista'lar, Stussy ve Vegapunk'a ait bir yığın robot olacaktır. Lucci ve Kaku'nun durumu henüz net değil. Savaş başladığı zaman tekrardan düşman da olabilir geçici bir dost da olabilir.
Böyle bir savaşa Yamato'nun ve Momonosuke'nin de katılmasını beklerim. Vegapunk en azından Momo'ya bakarak ne başardığını öğrenir.
Bir Kuzan ya da Kizaru olduğunu bende beklemiyorum ama bir Ryokugyu ayarında olduğunu düşünüyorum. Yamato, Ryokugyu'ya sadece bir tane isimsiz saldırı yaptı, tamam Kral Haki'yle yapılan bir saldırıydı ama sadece bir tane vurdu. Yamato'yu bunun üzerinden değerlendiriyorlar. Bu seride isimli saldırılar çok etkilidir. Kaido içinde bu böyledir, Luffy içinde bu böyledir, Roger, Garp ve Shanks içinde bu böyledir hatta Zoro ve Sanji içinde bu böyledir. Zoro isimsiz saldırı ile Drake ile birlikte Apoo'yu alamıyordu. Bir isimli saldırı yaptı Performans Sahnesi'ndeki savaşın seyri değişti.
Ayrıca Kaido savaş içinde normal halinde mi çok fazla hasar atabiliyor yoksa hibrid formunda mı? Tabi ki hibrid formunda. Hatta normal halinden kat be kat fiziksel gücü artmış bir şekilde dövüşüyor.
Yamato, Ryokugyu denilen avele bir tane vuruyor ve bunun üzerinden Yamato amiral etmez, amirali indiremedi gibi söylemlere sarılıyorlar. Ya eğer amiral, Yamato'nun sıradan bir atağına yamulacaksa o amiral değil olsa olsa amiralcik olur. Amiraller de müthiş bir dayanıklılık olması lazım öyle bir hamleye gitmesi çok komik olurdu. Üstelik Yamato hibrid formuna bile geçmedi. Aynı saldırıyı hibrid formunda yapsa çok çok daha fazla hasar atardı.
Bu yüzden Yamato karalayanların söylemlerine katılmıyorum. Kız çok net amiral seviyedir.