Son spoiler dan sonra ona özel '' Amiral küskücüsü'' adlı seviyeyi layık görüyorum
Zoro Beckman ve Sabo'nun Yamato'yu yenebileceğini düşünüyom ben. Sabo da imparator sağ kolu sayılır bence, Beckman ise tamamen varsayım. Shanks'ın tayfasının özellikle güçlü olduğu belirtildiği için o da.Yamato'nun yenileceği veya ölümüne zorlanacağı bir imparator sağ kolu yok malesef (Zoro hariç)
zaten Queen'e tek atıyordu kiQueen'i geçti gibi sanki
Niye bir karakter Zoro'dan güçlü olamaz mı nesi saçmalık. Zoro peygamber mi?Zoro'dan güçlü çizildi la kız. Çok saçma ama öyle
Tayfaya gelme ihtimali olduğu için diyor olabilirNiye bir karakter Zoro'dan güçlü olamaz mı nesi saçmalık. Zoro peygamber mi?
sayılmaz zaten off guard oluyorYatalak hastaları döven amiral görünce amiralciler: Allah'ına kurban nasıl da güçlü heyyy babayiğit maşallah.
Kınlarla kapışırken kafasına sopayı yediğinde: Kınlarla kapışıyordu bu sayılmaz
Adam loru bozdu ormanlık alanı logia yaptıki amiral tek yemesin hala amiralcilerle uğraşıyoruz buradasayılmaz zaten off guard oluyor
ne anlatılmak isteniyor anlamadım maalesefAdam loru bozdu ormanlık alanı logia yaptıki
tek yememiş ki adam, tek yemiş olsa Momo niye durdurmaya gelsin Yamato'yu, devam eden bir savaş var demek kiamiral tek yemesin hala amiralcilerle uğraşıyoruz burada