Komutanlardan güçlü ama amiral etmez. Seri sonunda şimdiki Kaido'ya yakın bir güçte olur.Belki geçer de
yonkoulardaki mallık amirallerde yok çünküEğer denizci olsaydı, direk amiraldi. (Sizlerin nasıl bir güç veya seviye karşılaştırması yaptığınız umurumda bile değil. Amirallerin nesini gördünüz de böyle bir kıyaslama yapıyorsunuz. Gözünüzde çok büyütmeyin onları)
Fuji kara kuvvetlerinden çağrıldı diye hatırlıyorum. 170 ülke var birinde o güçte bi adamın çıkabilmesi normaldir. Buna yeni meyve verdiler de böyle hayvanlaştı bi de. Meyveyi yeni test ediyordu dressrosa’da.Amirallik konumu eskisi kadar ağır gelmiyor bana. 2 tane amiral eksildi, yerlerine hemen birisi bulundu. Bunların da adı sanı bilinmeyen kişiler. Her şey son olarak şuna geliyor, seride güç dengesi namına bir şey kalmadı. Eğer şu an One Piece evreninde 20-30 tane amiral gücünde kişi varsa, 4-5 tane amirali olan Denizciler nasıl ayakta kalıyor yahu?
Yamato'nun Amiral gücünde olacağını düşünmüyorum ve öyle çıkmasını da istemiyorum.