Zaten sevmezdim bir de bu karakter yüzünden @kekomancer artık op konularında yazamıyor
Güzel analiz her zamanki gibi.Bu karakter Oden mastürbasyonu için çıkarıldı. Tayfaya gelseydi sürekli Oden gibi retcon berbat bir karakter wanklanacaktı. Oden bu seriye gelmiş en kötü şeydir.
Sanji nereye law ve kidden güçlü oluyor .dGüncel;
Zoro>Sabo>Yamato>Sanji>Law>Kid.
Sanji o listede Sabo ve yamato hariç hepsine sağlam dayak atarSanji nereye law ve kidden güçlü oluyor .d
Sevmiyorsun diye objektifliğini de kaybetme be Carpe. Normalde yorumlarını severim ama olmuyor böyle.Sanji o listede Sabo ve yamato hariç hepsine sağlam dayak atar
Lawu sevmem de sanji sağlam dayak atar buna.Sevmiyorsun diye objektifliğini de kaybetme be Carpe
Dof'un Law'ı övdüğü sahnelerde var. Law'a dikkat edilmesi gerektiğini, Law'da potansiyel olduğunu vb. şeyler diyor. Sanji, Law'ın Dof karşısında durduğu kadar duramazdı bile. Çok yanlışın var da dur hele Law seni ve Siyah ateşi daha çok ağlatacak.Lawu sevmem de sanji sağlam dayak atar buna.
Dof mevzusundan ötürü birileri mevzuyu yanlış anlamış sanırım. Havada dofun gizli kontrol tekniğine yakalandı diye law meyve gücüyle araya girdi sadece ki onun üstünden de çok zaman geçti ama aynı dof yakaladığında lawla dalga geçiyordu resmen.
Sanji baya baya döver senin Lawu.
Son güçlendirmeyi çıkar biraz haki eğitimi alsam ben döverim sanjiyi. Law ve kidle yan yana bile yazılamazSanji o listede Sabo ve yamato hariç hepsine sağlam dayak atar
Son güçlendirmeyi çıkar biraz haki eğitimi alsam ben döverim sanjiyi. Law ve kidle yan yana bile yazılamaz