Ondan önce ne dedin? Seninle tartışılmıyor valla ya. Benden bu kadar.
Burdan iyilik mi yapmış anladın harbiden?Ülkesini süründüren adamı öldürdün çomar Wano halkını sömürdün çok kral adamsın be Kaido
Ondan önce ne dedin? Seninle tartışılmıyor valla ya. Benden bu kadar.
Burdan iyilik mi yapmış anladın harbiden?Ülkesini süründüren adamı öldürdün çomar Wano halkını sömürdün çok kral adamsın be Kaido
Yamato bizim tayfa ile denize açılmayacak bundan eminim eğer binerse gemiye 1 sene o tiksindiğim Oden ya da Yamato avatarı kullanırım
Doğal olarak?Burdan iyilik mi yapmış anladın harbiden?
Doğal olarak?
Sen yanlış anlıyorsun. Kızını kucaklasın diyen yok. Evladının boğazına bomba bağlayan adamın evladını sevdiği söylenmesin diyoruz.Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. ''Kızım sen benim baş düşmanımı mı seviyorsun? Aferin.'' mi diyecekti? Yaşananlardan sonra ufacık bir sevgi kalmış işte fazlası yok. Yaşamasına izin vereyim belki adam olur demiş.
O spo gerçek mi la...Ace yaktı milletin başşını @kekomancer
Dabi biraderler, Aydede ve Enis Büyütücü karakterleri, Allah senin cezanı verecek davulcu repliği, Aydede'nin yalanları... Çocukluğuma gittim cidden. Vay anasını ya, hiç beklemiyordum gecenin bu saatinde.Bu da benden sana hediye...
- Yamato will not go with Luffy and the rest, first he will travel through Wanokuni and later he will go out to sea.
-Luffy tells Momonosuke, Kinemon and Yamato that he will come looking for them at the time they want to sail to the sea.