Bayram danası düştü.Sonuç?
Bayram danası düştü.Sonuç?
Sonuç dedim?Bayram danası düştü.
La sonuç işte ne dememi istiyon iyi taraf kafa yaptı sende.Sonuç dedim?
Usopp çöp ya salla Herkes Beckmann değil ama tayfası sıkıntılı.Eklesin Usopp'a da güç o zaman, babası ortada bu da bıraksın sapanı mangaka versin başka silah. Ben mi vereyim eline?
Zaten Sanji ile Zoro iyi power up aldılar, Jinbe desen sınırını göstermedi daha 2 yıl sonrası. Ciddileştiği ilk an pert etti anında rakibini.
Yani tayfasında ki her adam Beckman seviyesinde de değildir Shanks'ın. Uçurursa da bir yere kadar...
Önce kendine itiraf etmeni bekliyorum. Tekrar et bakayım...La sonuç işte ne dememi istiyon iyi taraf kafa yaptı sende.
Yahu sıkıntılı görünür 2-3 adam dışında herkes patlar şimdi görününce...Usopp çöp ya salla Herkes Beckmann değil ama tayfası sıkıntılı.
Önce kendine itiraf etmeni bekliyorum. Tekrar et bakayım...
Luu-Fiii Kaaay-Dooo-Yuuu Yeeen-Diiii
Sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun. ''Kızım sen benim baş düşmanımı mı seviyorsun? Aferin.'' mi diyecekti? Yaşananlardan sonra ufacık bir sevgi kalmış işte fazlası yok. Yaşamasına izin vereyim belki adam olur demiş.Boğazına gerçek bomba bağlamanın nesi değer vermek. En baştan beri aynı şeyi soruyorum. Hala cevap alamadım.
Ya benimsin ya kara toprağın demiş adam bu mu lan sevgi?
Ondan önce ne dedin? Seninle tartışılmıyor valla ya. Benden bu kadar.Oden'i öldürmüş ülkeye iyilik mi yapmış dedim ben ya nerden çıkarıyorsun bunu? Çomar Wano halkını sömürmüş iyi etmiş dedim.