Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yamato İddiaları

Yamato Bizimkiler ile Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi, anladığım kadarıyla Yamato, Oden'in yolunu takip etmeyi tercih edip, dünyayı görme arzusunda olduğu için karakter ve irade sahibi değil ama Oden'in yolunu takip etmeyi bırakıp Kaido'nun dediklerini harfiyen yerine getirse ve sonrasında dünyayı görme hakkı kazansa karakter ve irade sahibi olacak.

Ayrıca, Canavar Korsanları ve Wano'nun yöneticileri ona karşıyken, açlık ve sefillik içinde yaşayan Wanolu ırgatların dünyadan haberi yokken ve Yamato yediği dayaktan beyni yanmışken babasının kendisine taktığı bombalı kelepçelerden kurtulamaması da Yamato'nun suçu. Ellerini kesse kurtulabilir. Acaba bunu daha önce niye akıl edemedi Yamato? Hem, kaçmayı başaramayıp yakalanırsa ve ayaklarından kelepçelenirse, bu sefer de ayaklarını keserdi. Tertemiz iş.

Yamato'dan yana olan neredeyse kimsenin olmadığı, kendisine yardım edenlerin infaz edildiği, Oden'den ve Kozuki hanesinden bahsedilenlerin ise köle ya da ölü hale getirildiği bir yer Wano ve Yamato, evet o zihinsel sorunları olan Yamato, her seferinde dayak yemesine rağmen inancı uğruna hareket ediyor ama o da ne? Bu inanç, bazı KF üyeleri için yetmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık