Gerek yok Robin var.Kitabe okuması ve seyir defteri tutması. Yamato'nun seyir defteri tutacak olması ve güç bağlamında Roger tayfasındaki patternde Oden'e karşılık geliyor olması Oden'le çizilen paraleller için yeterli gayet.
Gerek yok Robin var.Kitabe okuması ve seyir defteri tutması. Yamato'nun seyir defteri tutacak olması ve güç bağlamında Roger tayfasındaki patternde Oden'e karşılık geliyor olması Oden'le çizilen paraleller için yeterli gayet.
Kitabe okumasına gerek var demedim?Gerek yok Robin var.
Adam öldü öldü 20 sene önce öldü. Kaido'ya daldı, kahpelikle indirdiler. 20 sene oturup seyretmiş gibi söyleme şunu.Aynı siviller 20 sene süründü bu adam yüzünden açlıktan öldüler cart curt. Sivilin kanı akmasın ama açlıktan ölsün aynen. Oden az halkını düşünen bir adam olsa dediğim gibi gizlice alırdı kafayı sonra kınlarla Kaido'ya dalardı.
Kılıç en güçlü 21lik kılıç herhalde dediysem nolmuş ki? Oden güçsüz çar değildi zaten.
Defterde tutar sıkıntı yok.Kitabe okumasına gerek var demedim?
Shogun olunca neden kaçıyor? Shogunluğu isteyerek yapmadığı sürece Kaido kabul etmezdi zaten. Babasına bağlı olduğu bir senaryoyu konuşuyoruz orada.Kaçmasın diye bağlamış ama Şogun olarak kaçınca "aferin oğlum" çekecek.
Sanji de kılıç ustalığı yapar, sorun yok. Dümeni de Nami tutar, Jinbei boşuna geldi. Gemiyi de Usopp tamir eder.Defterde tutar sıkıntı yok.
Benim ne beklediğim kimin umrunda sen adamı ponçik baba olarak tanıttın diye yazdım ben.En büyük düşmanlarından birini seviyor, ne yapmasını bekliyordun ki? Sakazuki olsa muhtemelen öldürürdü. Kaçmasın diye bağlamış yine.
Halkını en kötü durumda bırakarak öldü. Ama o kadar sene güzel dans etti ona lafım yokAdam öldü öldü 20 sene önce öldü. Kaido'ya daldı, kahpelikle indirdiler. 20 sene oturup seyretmiş gibi söyleme şunu.
Ne alaka ne alaka? Hayır kitap okuyan arkeolog olan birinin defter tutmasıyla Sanji'nin kılıç ustası olması ne alaka?Sanji de kılıç ustalığı yapar, sorun yok. Dümeni de Nami tutar, Jinbei boşuna geldi. Gemiyi de Usopp tamir eder.