Acaba?Babasının izinden gitse Orochi'den daha yetkili bir Shogun olurdu. Ülke dışına da istediği gibi çıkardı, Kaido neden zorla ülkede tutsun?
Acaba?Babasının izinden gitse Orochi'den daha yetkili bir Shogun olurdu. Ülke dışına da istediği gibi çıkardı, Kaido neden zorla ülkede tutsun?
Ne acaba? Babasının izinden gitse zorla ülkede tutacağını mı sanıyorsun?Acaba?
Ya adamın kendi adamlarına karşı tutumu belli zaten. Ailesi gibi görüyor. Düşman olunca vuruyor kafasına. Çok şey yapma yastıkçıları.Babasının izinden gitse Orochi'den daha yetkili bir Shogun olurdu. Ülke dışına da istediği gibi çıkardı, Kaido neden zorla ülkede tutsun?
Kaido alamayacağı galibiyeti aldığı için üzgündür çok çok. Oden alıyordu gırtlağı malum. Kandırılma konusuna gelince saf olduğunu söylemiştim. Oden mazlum oluruz ama zalim olmayız dedi daha ne delikanlılık yapacak? Bu düstur Roger ve WB'nin gönlünü fethetti.Delikanlı adam 20 sene süründürdü halkını. Gecenin köründe adamın kafasını almayı akıl edemedi gitti Orochi'nin sözüne inandı. Öyle delikanlılık olmaz olsun. Kaido'nun üzüldüğü konu belli Oden'i karşı haksız galibiyet aldığı için üzüldü adam.
Babasının izinden gitmekten kastın soykırım yapmaksa onu yapmayacak bir karakter olduğu zaten belli.Ne acaba? Babasının izinden gitse zorla ülkede tutacağını mı sanıyorsun?
Zalim olmak Orochi'yi öldürmek mi oluyor? olsunlar canım tabi bu halka müstehak bi 20 yıl daha sürünsünler nolcakKaido alamayacağı galibiyeti aldığı için üzgündür çok çok. Oden alıyordu gırtlağı malum. Kandırılma konusuna gelince saf olduğunu söylemiştim. Oden mazlum oluruz ama zalim olmayız dedi daha ne delikanlılık yapacak? Bu düstur Roger ve WB'nin gönlünü fethetti.
Adam Kaido'ya daldı dümeni anlayınca arkadaşım kellesini alırken evladıyla vurdular, kahpelikle yendiler. Kokladığınız kılıçlardan birinin sahibi bu adam hatırlatırım.Zalim olmak Orochi'yi öldürmek mi oluyor? olsunlar canım tabi bu halka müstehak bi 20 yıl daha sürünsünler nolcak
Yapacak olsaydı ne oluru konuşmuyor muyuz?Babasının izinden gitmekten kastın soykırım yapmaksa onu yapmayacak bir karakter olduğu zaten belli.
Şogunluk teklifini kabul etti diyelim, çıktı Wano'dan kendine tayfa kurdu takılıyor; Kaidō eyvallah mı çekecek buna?
Hayır söylediği şeyin sığlığı tartışılıyor, isteğinin hayalinin üzerine ne kadar gidebileceği tartışılıyor.Uzuvsuz kalmak istememesi ile mi suçlanıyor karakter yoksa ben mi yanlış anladım?