Zincirlerin olayla nasıl bağlantısı yok? Kendine has bir maceraya çıkma isteğinin olmadığını söyledin, özgürlük arayışının sebebini ve bunun Oden ile paralel oluşunu (ona özenmesinden bağımsız olarak) açıkladım ben de. Wano'dan çıkmak için özgün bir sebebi var yani. Karaktersiz yorumlarına falan cevap bile vermeyeceğim, troll zaten. Kendine has bir karakteri olduğunun siz de farkındasınız.
Luffy yeri gelince kollarını kaybetmeyi göze alıyor bu konuda. Zoro da mesela bacaklarını savaşta feda edebiliyor...
Hadi Sanji gibi olsa, aşçılık yeteneği olsa veya bir yazar olsa ya da ne bileyim doktor olsa deriz ki ''Bu karakter bunu yapamaz, çünkü şu yeteneği var ve bunu kullanamaz duruma gelir'' fakat Yamato da bu yok. Ayrıca sağlam hakisi var ve kelepçelerin onu ne kadar etkileyeceğini de bilmiyoruz...
Bak tüm bunları geçtim, Kaido adadan gidiyor ve kelepçelerden kurtulmanın arayışına girdiğini gördük mü?
Tekrardan diyorum, şuana kadar tayfaya katılmış kişilerin bir hikayesi kendine özgünlüğü var. Fakat ben Yamato da bunu göremedim, sen var diyorsun mesela...
Bak antik dil bile Robin olmasına rağmen katılmasına bir şey demezdim yine ''Oden gibi'' falan derdik ama o da yok.