En iyi dayak yiyen adam.İşte tek ve gerçek şampiyon.
En iyi dayak yiyen adam.İşte tek ve gerçek şampiyon.
ben söylemiştim puahhaha.
45 yaşında adam uçacak kaçacak zannediyorlar bende bu hype'ı anlamıyorum.Her şey zamanında güzel.Mik yapar,10 dk güreşir.
Drew sakatlıyor kendisini aslında. Future Shock DDT yaparken.ben söylemiştim puahhaha.
Tam kapital patron tipi var. Belli gerçekte de pislik olduğu, şaşırtmadı.Vince'in bir p.zevenkliği kalmıştı. Şimdi tam oldu.
Bence drewlik bir şey yok ya.Punk için şansız an orası doğru ama öncesinde de sakatlıkları oluyordu.Yaşına göre iyi olduğunu da kabul ediyorum.Drew sakatlıyor kendisini aslında. Future Shock DDT yaparken.
Royal Rumble performansı da iyiydi. Cm Punk zaten draw bir isim. Bu adam uçup kaçmayacaktı ama muazzam promo ve rol yeteneğiyle feudları feci ilgi çekecekti ki yapmaya başlamıştı. Bulunduğu her segment baya iyiydi. Büyük kayıp kendisi şu an. Hele Wm dönemine girilmişken.
Evet ama birazcık yazık oldu. AEW'de yine götürmüştü baya. WWE diğer şirketler gibi olağanüstü uçup kaçmalı ring içi sunmadığı için Cm Punk kaybı cidden büyük olacak.Bence drewlik bir şey yok ya.Punk için şansız an orası doğru ama öncesinde de sakatlıkları oluyordu.Yaşına göre iyi olduğunu da kabul ediyorum.