Roman Cody'nin hakkı bence. Rock olayı nasıl bağlanacak bilmiyorum ama Cody olmalı bence.CM Punk vs Seth olacak da; CM Punk vs Roman isteyen sadece ben miyim? Heyman da varken ortada ne güzel story olur.
Sonucu inanılmaz belli bir maç. Güzel bir feud izletirler ama sonuç belli. 10 yıldır şirkette olmayan, Hunter'a muhalif adama böyle bir reigni bitirtmezler.CM Punk vs Seth olacak da; CM Punk vs Roman isteyen sadece ben miyim? Heyman da varken ortada ne güzel story olur.
Cody vs Punk vs Roman olsun; Roman ikisini de stackleyip pinlesin.Sonucu inanılmaz belli bir maç. Güzel bir feud izletirler ama sonuç belli. 10 yıldır şirkette olmayan, Hunter'a muhalif adama böyle bir reigni bitirtmezler.
Güzel olur da mevcut durumda Roman ezer geçer Punk'ı. Kemeri kaybettikten sonra daha ilgi çekici olur.CM Punk vs Seth olacak da; CM Punk vs Roman isteyen sadece ben miyim? Heyman da varken ortada ne güzel story olur.
Arkadaşıyla birlikte kadınla birlikte olmuşlar.Sonra Vince kadının üstüne pislemiş kadın pislik içindeyken tekrar arkadaşıyla birlikte olmuşlar.Herif Arka Sokaklar kötüsü gibi bir şey çıktı.Vince'in bir p.zevenkliği kalmıştı. Şimdi tam oldu.
Şu dakkadan sonra Jeffrey Epstein adasında bulunduğu ortaya çıksa bile şaşırtmaz.Vince'in bir p.zevenkliği kalmıştı. Şimdi tam oldu.