Randy ortonun sinsi saldırılarının olduğu kesitleri izlerdim.
Yüzde yüz sahte ama yaptıkları iş tehlikeli.1- Bunlar yüzde kaç sahte dövüşüyor ?
2- Ufc ve Wwe birleşti diyorlar herkes beraber mi dövüşecek ne olacak?
Yani yönetim kurulu üyesi de yönetim kurulunun yaratıcı ekibe istediği her lafı geçirebiliğini sanmıyorum.Rock DCEU'dan tekmeyi yiyince
Rock, Hunter'ın üstü değil mi şu an?
1) 100% senaryo1- Bunlar yüzde kaç sahte dövüşüyor ?
2- Ufc ve Wwe birleşti diyorlar herkes beraber mi dövüşecek ne olacak?
3'lü olacağını düşünmüyorum, WWE; Vince olayı, Lesnarın planlardan çıkarılması ve Punk'ın sakatlığı ile en büyük major isim olan Rock'ı main event seçti.2019'daki gibi üçlü maça gidecek bu iş sanırım.
Dönecek gibi. Basın toplantısında işler karıştı. Roman Rock'ın Solosu oldu. Kabile şefliğinden kabile şefi asistanlığa düşürüldü.2019'daki gibi üçlü maça gidecek bu iş sanırım.
Hollywood Rock geri dönüyor.Dönecek gibi. Basın toplantısında işler karıştı. Roman Rock'ın Solosu oldu. Kabile şefliğinden kabile şefi asistanlığa düşürüldü.![]()
Ya Tag Team olacak Seth Cody vs Roman - Rock birinci gece main event ya da triple threat olacak.Hollywood Rock geri dönüyor.
Seth garibim de yıllardır WM main event'e çıkmak istiyor. Punk'ın sakatlığı cidden talihsizlik oldu.Ya Tag Team olacak Seth Cody vs Roman - Rock birinci gece main event ya da triple threat olacak.
Seth feci triggerlandı ve o da konferans sonu çıkarken baya sövdü ikisine.