Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Wit Studio One Piece Remake

Şimdi piyasaya hakim değilim ama o işlerin öyle yürüdüğünü sanmıyorum.

Mesela Hunter x Hunter. 2011 2014 arası çıktı. 2011 Ekim başı başlamış 2014 Eylül sonu sona ermiş. Yani tam olarak 3 yıl yuvarlak hesapla 156 hafta yapar. 148 bölüm var toplamda ise. Yani çok az fire var. Animenin kalitesini tartışmaya gerek bile yok.

Senin örnek verdiğin seriler neden o kadar az bölüm çıkarıyorlar bilmiyorum. Ama diğer tarafta HxH gibi örnekler de var. Dolayısıyla farklı şartlar altında olabilir gibi.
Haftalık bölüm çıkan seriden kaliteli iş beklemem şahsen. Zor iş. 2 haftada 1 bölüm desen senelik 24 bölüm ideal bence de.

Şimdi piyasaya hakim değilim ama o işlerin öyle yürüdüğünü sanmıyorum.

Mesela Hunter x Hunter. 2011 2014 arası çıktı. 2011 Ekim başı başlamış 2014 Eylül sonu sona ermiş. Yani tam olarak 3 yıl yuvarlak hesapla 156 hafta yapar. 148 bölüm var toplamda ise. Yani çok az fire var. Animenin kalitesini tartışmaya gerek bile yok.

Senin örnek verdiğin seriler neden o kadar az bölüm çıkarıyorlar bilmiyorum. Ama diğer tarafta HxH gibi örnekler de var. Dolayısıyla farklı şartlar altında olabilir gibi.
Evet haklısın HxH örneği var ortada.Birde bu son yıllarda animatörlerin çok acımasız-zor şartlar altında çalıştığı haberi görmüştüm bir kaç tane.Muhtemelen eskiden beri böyleydi bu durum onla da alakalı olabilir.Günümüzde o topa girerler mi emin değilim riskli olabilir çünkü.Ama dediğin gibi yapılsa yapılabilir,patlama ihtimali de yok değil...

24 az bir sayı yahu. Haftada bir bölümden 52 bölüm eder. Hadi arada sırada çıkmasın 40 desek 8 sene. Gene az bir sayı değil ama gene de günün sonunda kalite anlamında istikrarsız yamalı bohçaya dönmüş toei yapımından daha iyi bir şey çıkar ortaya.
Sistem böyle işlemeyecek. Bir kere seri Netflix e gelecek. Netflix'in işleyişini hepimiz biliyoruz. Bölümler tek seferde çıkacak. 12 bölüm olursa tekte 24 bölüm olursa 2 ye ayırabilirler. 24 bölümden fazla olacağını da sanmıyorum. Sezonluk bir anime olacak tıpkı Jujutsu Kaisen ve Kimetsu no Yaiba gibi. Wit'in ayırdığı insan gücüne göre de 1.5-3 yıl aralığında yeni sezonlar gelir.

Anlamıyorum ben eskisi kadar uzun da yazmıyorum yazdığım okunmuyor mu? :D Kapı gibi örnek var işte Hunter x Hunter haftalık çıktı ve gayet de kaliteliydi :D.
Yazdığını okudum tabii ki. Hunter X Hunter güzel örnek ama onda bile kusurlar vardı. Haftalık bölüm çıkan serilere bakarsak genel olarak kalitenin düştüğü bariz. Senelik 24 bölüm bence bu işin ideali. Sezonluk olarak yayınlanırsa daha da iyi olur.

Umarım kıyafet tasarımlarını falan değiştiriler çünkü luffy'nin ilk kolu kesik kırmızı üstünü görünce nefesim daralıyor

Hikayede bazı şeyleri değiştirsinler kabulüm bu arada. Mesela luffy crocodile'i tek başına yenmesin yada shanks kolunu dandik bi deniz canavarına kaptırmasın. Bunları düzeltmiş olurlar.

Hikayede bazı şeyleri değiştirsinler kabulüm bu arada. Mesela luffy crocodile'i tek başına yenmesin yada shanks kolunu dandik bi deniz canavarına kaptırmasın. Bunları düzeltmiş olurlar.
Ben de okeyim. Özellikle Shanks'in kolunu kaptırış şekli serinin geldiği noktada absürt duruyor. Bir iki cümle ile de olsa retcon yemesi gerekiyor.

Ama %1 bile ihtimal vermiyorum böyle değişikliklere. En fazla animede olup mangada olmayan şeyleri çıkartırlar o kadar. Duruma göre mangadan bile ufak sekansları kesebilirler ama ekleme veya başka bir kurgu olacağını sanmıyorum. Bunun için Oda'nın da çok fazla işin içinde olması gerekir.

Zaten live actionda böyle bir durum varken bunda girmezler bence. Özellikle bu vurgulanmadığı sürece böyle bir şey geleceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık