Seslendirme işi ciddi bir problem. Hepsi için geçerli değil elbette ama mesela luffy nin seslendirmeni hem çok yaşlandı hem de çok bağırıyor. Fakat daha önemlisi o hissiyatı verebilecekler mi ondan şüphe duyuyorum. Çünkü tahmin edildiği gibi eski sesleri alıp yeni sahnelere koymak gibi bir durum olmuyor. Flashback sahnelere bakarsanız tonlamaların farklı olduğunu görürsünüz. Yani tekrar seslendirme yapılıyor her sahnede. Çünkü her durumda aynı hissiyatla aynı şeyi söyleyemezsin doğal olarak.
Bir de yeni izleyicilere gidilecekse animenin retcon yemesi gerektiği görüşüne ben de katılıyorum. Kabul edelim ki her ne kadar toei özellikle zou adası ile birlikte kalitesizliği renk cümbüşü ile kapatmaya çalışsa da asıl kan kaybeden manga oldu bu süreçte. Oda mangada saçmalık haline gelen yerleri yeni animede temellendirme yoluna giderse hiç olmazsa biraz kurtarmış olur diye düşünüyorum
Bir de yeni izleyicilere gidilecekse animenin retcon yemesi gerektiği görüşüne ben de katılıyorum. Kabul edelim ki her ne kadar toei özellikle zou adası ile birlikte kalitesizliği renk cümbüşü ile kapatmaya çalışsa da asıl kan kaybeden manga oldu bu süreçte. Oda mangada saçmalık haline gelen yerleri yeni animede temellendirme yoluna giderse hiç olmazsa biraz kurtarmış olur diye düşünüyorum