Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktımHocam Ak-adamın özel saldırılarından birisi "bunların hepsi dış minnakların oyunu yeğenim" mi acaba
Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktımHocam Ak-adamın özel saldırılarından birisi "bunların hepsi dış minnakların oyunu yeğenim" mi acaba
Dur bi tane de ben bulayım ama şeytan meyvesi olarak:Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktım
Yossi Kohen Z kuşağa yardıma geliyormuş gelecek bölümde bölümü sızdırmışlarHarika ilerliyor.
İngiliz Ajanı, İsrail Dölü, Gavur gibi dış güçleri içeren villainlar da görecek miyiz? Evren ne kadar geniş merak ettim.
''Bilimin ne yapabileceğini biliyorum ama nasıl çalıştığını anlayabilecek akla sahip değilim.''@İnari@Kuroro
Ateist bölüm 2, öyle Luffy gibi ilk gelenden tek yemez ha
![]()
The Gods vs. The Atheist - The Book of Science
The story of a man who defies and denies the existence of absurd gods in a world where they rule. With each ridiculous divine decree, he stumbles into chaotic misadventures, outsmarting the gods—or so he thinks—while accidentally causing havoc for everyone around him. A gag-filled journey of...www.webtoons.com
Olaylar ciddileşsin daha ciddi rakipler çizmeye çalışacağım ama karikatür tarzında ne kasar ciddiyet olursaMolotof atarak atayıstlığı yayan adam. Sırf şu tanımın 5. sezonluk gideri var. O memeli ucube neydi lan öyle ruh hastası hadasfagadads @Montana
@İnari@Kuroro
Ateist bölüm 2, öyle Luffy gibi ilk gelenden tek yemez ha
![]()
The Gods vs. The Atheist - The Book of Science
The story of a man who defies and denies the existence of absurd gods in a world where they rule. With each ridiculous divine decree, he stumbles into chaotic misadventures, outsmarting the gods—or so he thinks—while accidentally causing havoc for everyone around him. A gag-filled journey of...www.webtoons.com