Montana Bugün 00:23 #161 Ölüm cerrahı dedi ki: Hocam Ak-adamın özel saldırılarından birisi "bunların hepsi dış minnakların oyunu yeğenim" mi acaba Genişletmek için tıkla ... Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktım
Ölüm cerrahı dedi ki: Hocam Ak-adamın özel saldırılarından birisi "bunların hepsi dış minnakların oyunu yeğenim" mi acaba Genişletmek için tıkla ... Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktım
Ölüm cerrahı Bugün 00:28 #162 Montana dedi ki: Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktım Genişletmek için tıkla ... Dur bi tane de ben bulayım ama şeytan meyvesi olarak: Vergi vergi no mi İnsanların yeteneklerinden vergi alarak belirli bir oranını ele geçiriyor. Uyanış formu: insanların ömründen vergi alıp kendi ömrüne ekleyebiliyor
Montana dedi ki: Atama gücü var bedenine başkasının ruhunu kayyum atayabiliyor şimdi sıktım Genişletmek için tıkla ... Dur bi tane de ben bulayım ama şeytan meyvesi olarak: Vergi vergi no mi İnsanların yeteneklerinden vergi alarak belirli bir oranını ele geçiriyor. Uyanış formu: insanların ömründen vergi alıp kendi ömrüne ekleyebiliyor