Ana karakterin He-Man çizgi filminde İskeletor vardı sanırım onun tipte bir iblis rakibi olmasını bekliyorum.Yada bir arcta düşmanı Hellsing gibi rahip olabilir 

Z Kuşak'ın bir boka yaramadan parazit gibi takılmasına kahkaha attımNormalde ateisti de çizip atacaktım da çok gecikmesin diye bunu önden salayım, aceleye geldi biraz.
i-man bölüm üç
![]()
Harika ilerliyor.Normalde ateisti de çizip atacaktım da çok gecikmesin diye bunu önden salayım, aceleye geldi biraz.
i-man bölüm üç
![]()
Usta bayağı var aklımda hepsini yapsam 300 bölümü aşar hangilerini yapayım karar veremedimHarika ilerliyor.
İngiliz Ajanı, İsrail Dölü, Gavur gibi dış güçleri içeren villainlar da görecek miyiz? Evren ne kadar geniş merak ettim.
Kafanda nasıl bir kurgu var bilemiyorum, ama yapı olarak sınırı yok. Sırf ülke ve dünya gündeminden bile tek bölümler çizsen çok rahat aşar 0 300 bölümü. İ-mam ve Ak Adam arasındaki dinamiği merak ettim bu arada, aralarında bir rekabet var mı?Usta bayağı var aklımda hepsini yapsam 300 bölümü aşar hangilerini yapayım karar veremedim
Normalde yok çünkü ayrı şehirdeler ama geçmişleri var.Kafanda nasıl bir kurgu var bilemiyorum, ama yapı olarak sınırı yok. Sırf ülke ve dünya gündeminden bile tek bölümler çizsen çok rahat aşar 0 300 bölümü. İ-mam ve Ak Adam arasındaki dinamiği merak ettim bu arada, aralarında bir rekabet var mı?
Usta bunlar grup olacak mı ve farklı karakterler var mı bu şekilde proje olarak. Mülteci çocuk karakteri gibi bir side kick olabilir yada bozkurt falanNormalde yok çünkü ayrı şehirdeler ama geçmişleri var.
Seride cinsellik olmaz gibi reistop okunanlar hep gl veya bl türünden yok mu İ-man'ın gizli bir kuir olması![]()
Kahramanlar var bi de kötüler var işte ikinci bölümde bunları Konya’ya çağıracaklardı Ak-Adam’ın grubuUsta bunlar grup olacak mı ve farklı karakterler var mı bu şekilde proje olarak. Mülteci çocuk karakteri gibi bir side kick olabilir yada bozkurt falan
Hocam Ak-adamın özel saldırılarından birisi "bunların hepsi dış minnakların oyunu yeğenim" mi acabaSeride cinsellik olmaz gibi reis
Kahramanlar var bi de kötüler var işte ikinci bölümde bunları Konya’ya çağıracaklardı Ak-Adam’ın grubu