Sanji ve Zoro hakkındaki yorumları direkt ofsayt Eşleşmeleri hatalı tahmin etti. Yanılmıyorsam Bm düşmez de diyordu. Daha var da aklıma ilk bunlar geldi .dNe yaptı bu adam ? Patlama sesi tüm sitede yankılanmış baksana.
Sanji ve Zoro hakkındaki yorumları direkt ofsayt Eşleşmeleri hatalı tahmin etti. Yanılmıyorsam Bm düşmez de diyordu. Daha var da aklıma ilk bunlar geldi .dNe yaptı bu adam ? Patlama sesi tüm sitede yankılanmış baksana.
Çaktırma@Rika anket konusunda haklısın, açarken bu aklıma gelmemişti.
Sanji ile uğraşanın çocuğu olmaz moruk.Sanji ve Zoro hakkındaki yorumları direkt ofsayt Eşleşmeleri hatalı tahmin etti. Yanılmıyorsam Bm düşmez de diyordu. Daha var da aklıma ilk bunlar geldi .d
Roger konusunda patladı @RedTeroR , Roger'ın dünyayı fethettiği onaylandı yani WB'nin dahil olduğu dünya.Ne yaptı bu adam ? Patlama sesi tüm sitede yankılanmış baksana.
Buyur.Roger konusunda patladı @RedTeroR , Roger'ın dünyayı fethettiği onaylandı yani WB'nin dahil olduğu dünya.
Bu WB çocuk gibi ya, bir adamı gitti diye küsmüş hemen.Buyur.
Read One Piece Chapter 966: Roger and Whitebeard For Free
One Piece Chapter 966: Roger and Whitebeard - Read One Piece Chapter 966: Roger and Whitebeard For Free High Quality And Without Any Registration Required.onepiece-y.com
Wano genel olarak Zoroculara pek yaramadı Perişan oldular.Roger konusunda patladı @RedTeroR , Roger'ın dünyayı fethettiği onaylandı yani WB'nin dahil olduğu dünya.
Sadece kaybedenler olarak değiştirebilirsin. İyi kaos çıkar.@Rika anket konusunda haklısın, açarken bu aklıma gelmemişti.
Artı ben hiç Roger Dünyayı domine etmedi demedim, WB'yi yenememiştir dedim, WB'nin tayfası yenilse bile kendisi yenilmemiştir demiştim tam olarak adamın tayfası bile yenilmemiş xDBu WB çocuk gibi ya, bir adamı gitti diye küsmüş hemen.