Takılmasına yazdım yav ciddi değil.Artı ben hiç Roger Dünyayı domine etmedi demedim, WB'yi yenememiştir dedim, WB'nin tayfası yenilse bile kendisi yenilmemiştir demiştim tam olarak admaın tayfası bile yenilmemiş xD
Takılmasına yazdım yav ciddi değil.Artı ben hiç Roger Dünyayı domine etmedi demedim, WB'yi yenememiştir dedim, WB'nin tayfası yenilse bile kendisi yenilmemiştir demiştim tam olarak admaın tayfası bile yenilmemiş xD
O sıralar esas Roger (a.k.a Luffy'ciler) patlamamış mıydı yav? WByi şöyle yapmıştır böyle dövmüştür göğsünü yarmıştır deniyordu.Roger konusunda patladı @RedTeroR , Roger'ın dünyayı fethettiği onaylandı yani WB'nin dahil olduğu dünya.
Şimdi ciddiye alan falan olur, adam Queen konusunda patladın diyor, Queen konusunda ne demişim de patlamışım hala düşünüyorumTakılmasına yazdım yav ciddi değil.
Oda retcon yaptı onda yarayı vermiş diyenlerin suçu yok.O sıralar esas Roger (a.k.a Luffy'ciler) patlamamış mıydı yav? WByi şöyle yapmıştır böyle dövmüştür yarasını vermiştir deniyordu.
Sonrasında olan malum
Pek umrumda değil de aklıma geldi söyliyim dedim
Yazdık ya zaten.Manga okumadığın gibi yorum da okumuyorsun xdPatladığım tek bir konu yok, varsa yaz.
Nereye yazdın ?Yazdık ya zaten.Manga okumadığın gibi yorum da okumuyorsun xd
Bu muydu patlama dediğin aynı ligde tabiQueen Kata ligi diyen adam nerde patladık diyor hey allam.
Bu da sadece patladığın onlarca konudan bir tanesi.Pell bile senin gibi patlamadı halen yazıyorsun haklı gibiBu muydu patlama dediğin aynı ligde tabi
Neyse devam et olay Kata'ymış gereksiz yani
Aynen Sanji gen uyandırmadan önce Queen ile kafa kafaya gidiyordu nerdeyse:dSanji Peros için p.up alır dedin yahu sen.Oda'ya suç atma hiç Hele @Eric Cartman'a hiçbir şey demiyorum.Queen eziği için Sanji'nin yanına Drake gelmeli diyordu.
10 tane şey salladın bir tanesi tuttu.Geriye kalanlar hep karavana.