Biz patlamadık Oda sıvadı eheheheehArcın patlayanları olarak bakarsak
@RedTeroR
@Jackson Storm
@Millennium Wizard
@kekomancer
@Mewtwo
@Eric Cartman
@Densetsu no Samurai
Gibi üyeler gelir.Ekibe bak Rocks'ın tayfasından da tehlikeli.
Arcın patlayanları olarak bakarsak
@RedTeroR
@Jackson Storm
@Millennium Wizard
@kekomancer
@Mewtwo
@Eric Cartman
@Densetsu no Samurai
Valla patlama yok bende her yeni bilgide şampanya patlatma var en iyi ikinci paramecia dedik tarihin en iyi meyvesi çıktı.Zoro’nun beklentileri karşılamaması gibi oldu.Arcın patlayanları olarak bakarsak
@RedTeroR
@Jackson Storm
@Millennium Wizard
@kekomancer
@Mewtwo
@Eric Cartman
@Densetsu no Samurai
Ben patlamadım onlar çatladı diyorsun he?Valla patlama yok bende her yeni bilgide şampanya patlatma var en iyi ikinci paramecia dedik tarihin en iyi meyvesi çıktı.Zoro’nun beklentileri karşılamaması gibi oldu.
Sanji Peros için p.up alır dedin yahu sen.Oda'ya suç atma hiç Hele @Eric Cartman'a hiçbir şey demiyorum.Queen eziği için Sanji'nin yanına Drake gelmeli diyordu.Biz patlamadık Oda sıvadı eheheheeh
Kardeşim az sabret bir hafta sonra avatar sende
10 tane şey salladın bir tanesi tuttu.Geriye kalanlar hep karavana.Valla patlama yok bende her yeni bilgide şampanya patlatma var en iyi ikinci paramecia dedik tarihin en iyi meyvesi çıktı.Zoro’nun beklentileri karşılamaması gibi oldu.
Benim patladığım şeyi yazsana şurayaSanji Peros için p.up alır dedin yahu sen.Oda'ya suç atma hiç
Zoro>Luffy diyerek serinin başından beri patlamışsın sen Diğerlerine gerek yok.Benim patladığım şeyi yazsana şuraya