Akainu olsa 10 ağır yaralı 5 ölü garantiydi.Olay öldürmemesinde.
Mihawk da Luffy'i öldüremedi diye balon olmuştu, olur öyle şeyler.
Akainu olsa 10 ağır yaralı 5 ölü garantiydi.Olay öldürmemesinde.
Mihawk da Luffy'i öldüremedi diye balon olmuştu, olur öyle şeyler.
Ben o kadar negatif değilim Yamato'ya karşı. Karakteri falan sempatik geldi hatta bana Ama seninde dediğin gibi aşırı güçlü yansıtıldı ve beni rahatsız eden asıl şey bu. Yamato'ya güç devşirilebilecek iki konu, Kaido'nun kızı olması ve Oden takıntısı. Onun dışında güçlü olması için bir sebep yok. Bu sebepler bu kadar güçlü olmasına yetmemeli normalde. Yani aşırı insiyatif kullanılmış bi karakter gibi geliyor bana. Öyle birden çıkıp Zoro, Sanj, Jinbei seviyesindeymiş gibi lanse edilmesi beni rahatsız etti.Yok şimdi roger'ın tayfaya oden katıldığı için yamato ya da momo tayfaya bu statüden girecek diye bekleniyordu ki ben iki karakteri de sevmiyorum. Momo, klasik sapık çocuk ileride güçlü olacak karakter, yamato ise biraz değişik babasından çok çekmiş ama ben oden'im diyen şu ana kadar okuduğum tüm mangalardaki en karaktersiz karakter. Ben oden'im ne demek sen yamato'sun kimlik bunalımında resmen kızcağız ya da erkek onda da kafası karışık. Kaido'nun çocuğu olması, oden statüsünde luffy'e yamanıp tayfaya katılacak olmasından dolayı haklısın kesinlikle balon yani ben yc2 diyorum maksimum güç olarak o da seri sonundaki görüntü açısından ama statüsü gereği manga bitene kadar tayfada olur.
38. Sıraya ekliyorum. TeşekkürlerZoro vs. Shogun
Yonkou'nun ineceği arcden bahsediyoruz öyle değil mi :) Kaptan yonkou indirirse sağ koluda Amiral indirir sıkıntı yok :artiz: Ha bana sorsan Amiral seviyesi Yonkou seviye diye bişeyde yok ama neyse... Şimdi benim açımdan o olay şöyle, Luffy hala bir yonkou alacak seviyede değil. Big Mom'undan...korsanfan.com
@Densetsu no Samurai ufak da olsa tutturmuşun. Tutanlar listesine ekle ?