Killer listeye bile konmamış o kadar vasıfsız görülüyormuş. Ya da o tarihte daha kimliği açığa çıkmamış olabilir.Şimdilik Hawkins
Killerinda hakkını yemişiz
Bence açıklanmamıştır ama ödülü 200m olduğu için hor görmüştüm çatıya çıkana kadar.Killer listeye bile konmamış o kadar vasıfsız görülüyormuş. Ya da o tarihte daha kimliği açığa çıkmamış olabilir.
Queen'in boş olduğunu düşünmüyorum. Boş olsa Sanji onunla vakit kaybetmez.Orochi'nin %31'le zirvede olması şaşırtıcı. Kendisi balon değil, çok kaliteli bir kukla iktidar tasviridir. Hala ölmedi çünkü Hiyori tarafından öldürülecek ve hak yerini bulacak.
Wano'daki en balon karakter bana göre Queen'dir. Udon'da, Luffy'ye güç artışı yaşattı. Savaş sırasında Chopper'ın yıldızını parlattı. Bunlar da yetmezmiş gibi hiçbir işe yaramıyor olsalar da kendi tayfasındakileri ölüme yolladığını söyleyerek onlara taraf değiştirtti ve Sanji tarafından az pişmiş dino eti yemeği yapılacak kendisinden. Oda-çi boş yere balon olarak çizmiş olamaz Queen'i. Queen, Wano'nun Trebol'udur.
Ya işte one piece serisine uygun çizilmiş fiziksel özelliklere sahip bir KADIN karakter. Kaido'nun kızı olması etkilidir zaten o yüzden yc2 derim hani kral hakisi de vardır. Benim itiraz noktam hem güç hem de zaman konusunda. Bu arcta sanji ve zoro'yu geçebilir belki ama az farkla seri sonuna yanlarında bile belirmemesi lazım ve zaman konusunda da 20 yıldır sürdürdüğün karakterlerin önüne gelir yamato'yu koyar ona çizimleri daha çok ayırır, ön plana çıkartırsan işte o zaman batırırsın.Ben o kadar negatif değilim Yamato'ya karşı. Karakteri falan sempatik geldi hatta bana Ama seninde dediğin gibi aşırı güçlü yansıtıldı ve beni rahatsız eden asıl şey bu. Yamato'ya güç devşirilebilecek iki konu, Kaido'nun kızı olması ve Oden takıntısı. Onun dışında güçlü olması için bir sebep yok. Bu sebepler bu kadar güçlü olmasına yetmemeli normalde. Yani aşırı insiyatif kullanılmış bi karakter gibi geliyor bana. Öyle birden çıkıp Zoro, Sanj, Jinbei seviyesindeymiş gibi lanse edilmesi beni rahatsız etti.
Eğer Arc sonuna kadar patlamazsa sempatimi kaybedeğim kendisine. Ve patlayacak gibi de gözükmüyor.