Şu son soruna cevabı @Phoenix önceki sayfalarda verdi. Kaido ve King'i bir tutmaya gerek yok. Diğer sorularına gelecek olursak Luffy, Doflamingo dövüşünde ne kadar gelişti? Yeni bir teknik mi öğrendi? Veyahut Cracker dövüşünde ne kadar gelişti? Katakuri karşısına çıkmış Luffy ile Dof karşısına çıkmış Luffy arasında aşırı bir fark yok. Luffy o dövüşlere girmese de G4'le Kata karşısında durabilirdi. En büyük gelişimi Katakuri dövüşünde yaşadı. Mangada açıkça gösterilen bir şey bu.Mangaka power up verip Zoro'ya King'i Sanji'ye Queen'i zaten aldırabilir. Sonuçta G2 ve G3 bile olmayan Luffy'ye savaş lordu aldırmış adam. Mesele Zoro ve Sanji'nin çapının yetmemesi değil mesele bu adamların kaptanlarının bile sağ kola üstün gelememesi mesele Luffy Doflamingo, Cracker ve Katakuri gibi büyük isimler görmüşken direkt bir İmparatoru tek başına almaya atlamamışken (genel kitlenin görüşünden bahsediyorum) Zoro'nun İmparator kumandanlarının kokusunu bile almamışken direkt 1. Kumandana atlaması.. Yoksa Enma Zoro'ya King aldırmak çok zor değil. Kan revan içinde Hakili bir Ashura açar ve düşmeden son darbesini yapıştırır. Al sana epik bir savaşın sonu.. Zoro ve Sanji'nin şuan en güçlü iki kumandanı alması Kaptanlarına haksızlık olur. Tabi ben böyle bir eşleşmeyede imkansız dememiştim. O halde Luffy 1 v 1 Kaido'yu alır demiştim. Luffy'nin 5/4 v 1 attığı bir adamın en güçlü adamını Zoro'nun tek başına alması Kaptanının imajını nasıl gösterir sence ?
Neyse ben teke tek dövüşürler diye yazmıyorum zaten. Sadece teke tek dövüş beklentisinde olanları anlayabiliyorum, ki sende ''böyle bir eşleşmeye de imkansız'' dememişsin. O yüzden böyle beklentisi olanlara laf atmaya gerek yok bence.