Savaş muhtemelen 30.000'e 10.000 olacak.
Savaş muhtemelen 30.000'e 10.000 olacak.
Sen beni dinle 10 bin olacak bizim taraf.
Bana fark etmez, çoğu 3 saniyede düşecek kişiler zaten. Ben öteki çeviriyi görmüş olma olasılığına karşı attım.Sen beni dinle 10 bin olacak bizim taraf.
+1İlk gördüğüm anda dedim aha yeşil ile Sanji’nin rakipleri bunlar.
Mr1&Mr2 ve Kaku&Jabura aynısı.Oda’nın bunları bilinçli yaptığı belli.Mantık aramayın.Hep örnek veriyorun Eniesde Bluno’yu aşamayan adam.50 bölüm sonra nerdeyse 3 katı olan Jaburayı normal tekmeleriyle ağlatıyordu.
Artı olarak belli ki hikaye ilerliyor Yonkou ile bildiğin meydan muharabesi yapılacak.Sanji’ye o suiti vermesi zaten birşeylere hazırlık olduğunu gösterir.
Yok benim dayanağım farklı biliyorum yanlış çeviri olduğunu.Bana fark etmez, çoğu 3 saniyede düşecek kişiler zaten. Ben öteki çeviriyi görmüş olma olasılığına karşı attım.
Smoothie suyunu sıkar Law'ın niye ağlıyorsun Umarım King'in ödülü 1.330 çıkar.Zoro ve Sanji'nin alacağına %100 emin olurum öyle bir durumdaLaw vs Smoothie olursa ağlarım
tayfa vs villain dövüşünde tayfanın yanında olan kaybeder mi hiç ya?Smoothie suyunu sıkar Law'ın niye ağlıyorsun
Law başta dayak yer yinede.Law p.up almadan Smoothie yenemez zaten bana göre.Dof bile rahatlıkla haşat etti kendisini.tayfa vs villain dövüşünde tayfanın yanında olan kaybeder mi hiç ya?
Bu da benim klasik lafım olsun. Fanları tatmin eder Oda :d
Dofun da çok fanı var. O da belli olmaz, onları da tatmin eder Oda Favori adamlarda 2. olmuş adamı kıza yedirmez. Oda bu.Law başta dayak yer yinede.Law p.up almadan Smoothie yenemez zaten bana göre.Dof bile rahatlıkla haşat etti kendisini.