Eğer king’in ödülü 1.330 çıkarsa sanji queen ile eşleşebilir onun dışında bir şey çıkarsa Bm’nin tayfadan birileriyle de kapışabilir sonuçta son olaylardan sonra hepsi sanji’ye sinirlidir.Queen tam Sanji'ye uygun. Eski dövüştüğü kişilere benziyor.
King?Büyük başlar Luffy-Zoro-Kid-Law vs Kaido
Sanji vs Queen
İnu-Neko vs Jack
Marco gelirse eğer sürpriz bir şekilde, Onunla Vs atabilir. Onun dışında kimle ya da kimlerle eşleşir bilemiyorum.
King vs Zoro yaparsın diye düşünmüştüm. ama kim kime dum duma olacak gibi her şey .Marco gelirse eğer sürpriz bir şekilde, Onunla Vs atabilir. Onun dışında kimle ya da kimlerle eşleşir bilemiyorum.
Sen yap madem bir eşleşme görelim.Yapılan eşleşmelere baktığımda forumun Oda'yı daha çözemediğini ve arcı iyi kavrayamadığını görüyorum.
Mantıklı eşleştirmeler yapan pek gözüme ilişmedi.
Şuan zaten bir belirsizlik var. Hadi belirsizliği attık diyelim. Tek Kaido ve tayfası olsun. Gene yapılan eşleşmeler çok kötü.
Sanırım öyle olacak. Kaido dan önce ufak tefek sürtüşmeler yaşanabilir ama iş Kaido’ya gelince herif çok güçlü. En azından bu dörtlünün dövüşte olacağı yüksek ihtimalKing vs Zoro yaparsın diye düşünmüştüm. ama kim kime dum duma olacak gibi her şey .