Dostum, ters psikoloji diye bir şey var. Biz öyle yapmasak Zoro birinci olurdu.Zoro'ya oy veren sendin. Ben Oden'e oy verdim.
Dostum, ters psikoloji diye bir şey var. Biz öyle yapmasak Zoro birinci olurdu.Zoro'ya oy veren sendin. Ben Oden'e oy verdim.
Baya gösteriyor. :/ Burna bak; Kupamızı verun daaa diyecek neredeyse. Denizci eri dövdüğü bölümde bile birinci adam!Biz adamı görmek için 950 bölüm bekledik. Bir zahmet göründüğü panellerde dikkatimizi çekmiş olsun. Ki Oda Roger panellerine gerçek anlamda özen gösteriyor.
insanlar da Zoroyu bekledi o kadar hatırlatırım bu Zoronun Enmayı aldığı bölüm dünyada tt olmuştu. Zoro öyle bir adamdır...Biz adamı görmek için 950 bölüm bekledik. Bir zahmet göründüğü panellerde dikkatimizi çekmiş olsun. Ki Oda Roger panellerine gerçek anlamda özen gösteriyor.
Muazzam bir sayfa. Roger haterlığı kör etmiş seniBaya gösteriyor. :/ Buruna bak; Kupamızı verun daaa diyecek neredeyse. Denizci eri dövdüğü bölümde bile birinci adam!
Zoro mu........ Roger ile ismini anmak bile ayıb.insanlar da Zoroyu bekledi o kadar hatırlatırım bu Zoronun Enmayı aldığı bölüm dünyada tt olmuştu. Zoro öyle bir adamdır...
Siz öyle yapmasaydınız Tsuru ikinci olurdu.Dostum, ters psikoloji diye bir şey var. Biz öyle yapmasak Zoro birinci olurdu.
Popüler karakter anketinde Beponun bile altında kalan adam xDZoro mu........ Roger ile ismini anmak bile ayıb.
Zoro ile Tsuru'nun arasında zaten üç fark falan vardı ve gece saatiydi. Değişmezdi o saatten sonra kolay kolay.Siz öyle yapmasaydınız Tsuru ikinci olurdu.
Adamın büyük memesi ve renkli saçı yok diye vermemişler işte:dPopüler karakter anketinde Beponun bile altında kalan adam xD
966. Bölüm Oden bile Roger'i övmüş, birinci olması saçma bulunuyor ama.Muazzam bir sayfa. Roger haterlığı kör etmiş seni
Zoro mu........ Roger ile ismini anmak bile ayıb.