Sen en iyisi benim yazdıklarıma çok takılma. Bakış açınla forumdakileri aydınlat. Mazallah sonra sen de benim silik biri olursun, chopper'a falan oy atmak istersin.seni alıntıladığım mesajları da okumuyon demek...
Sen en iyisi benim yazdıklarıma çok takılma. Bakış açınla forumdakileri aydınlat. Mazallah sonra sen de benim silik biri olursun, chopper'a falan oy atmak istersin.seni alıntıladığım mesajları da okumuyon demek...
Ciddi ciddi değil.lan ciddi ciddi oden ile zoro aynı oyda ahahahafkdşgldidlgs
Zoro fanları her bölüm Zoro'ya mı oy veriyorlarmış anlamadım?Vallaha doğru söylüyor adam @Alpamis gibi kıvıracak değiliz sonuçta
Zoro iki kere ankete girebildi. Birinde üçüncü oldu, diğerinde hiç oy alamadı. Şimdi de ikinci oldu işte.Zoro fanları her bölüm Zoro'ya mı oy veriyorlarmış anlamadım?
He ankete giremediği için alamadı yani.Zoro iki kere ankete girebildi. Birinde üçüncü oldu, diğerinde hiç oy alamadı. Şimdi de ikinci oldu işte.
Luffy de falez kessin Luffy'ye de oy verelimZoro fanları her bölüm Zoro'ya mı oy veriyorlarmış anlamadım?
Luffy dokunmadan yok ediyor.Bölümde ilk adımı atan kişiye yani Inuarashi'ye verdim oyumu.
Luffy de falez kessin Luffy'ye de oy verelim