Inu, kral hareket yapmış.
Bu anket tarihinin en beleş iki puanını aldı Zoro. Anket oylamasında da az daha birinci oluyordu hatta, zor tuttuk.Zoro fanları her bölüm Zoro'ya mı oy veriyorlarmış anlamadım?
Roger var bu ankette, birinciliği kaptırmasın.Bu anket tarihinin en beleş iki puanını aldı Zoro. Anket oylamasında da az daha birinci oluyordu hatta, zor tuttuk.
Biz Roger'ı birinci yapamayız. Dün adam buraya kavgaya adam çağırır gibi beş kişi etiketledi. Az daha Zoro birinci oluyordu. Adamların gücünü hafife almamak lazım.Roger var bu ankette, birinciliği kaptırmasın.
Zoro'ya oy veren sendin. Ben Oden'e oy verdim. Bide zor tuttuk falan demişsin.Biz Roger'ı birinci yapamayız. Dün adam buraya kavgaya adam çağırır gibi beş kişi etiketledi. Az daha Zoro birinci oluyordu. Adamların gücünü hafife almamak lazım.
Bu anket tarihinin en beleş iki puanını aldı Zoro. Anket oylamasında da az daha birinci oluyordu hatta, zor tuttuk.
Bölümde Roger var, bas ona mantığı ile oy atılıyor kaç bölümdür herife. Zoro o kadar kıyı kesti yine beğendiremedik993. bölümde Shinobu ilk üçe giremedi ya. Kimse boş yapmasın. :/ Hele 966. sayıya bak; ''966. bölümün anket sonuçlarına göre; 30 oy alan Gol D. Roger birinci, 12 oy alan Edward Newgate '' Güya Roger, Wb'yi tokatlamıştı, Roger Alfa Wb beta idi, ama o bölümd eyalvaran Roger kazanmış, hem de farkla...
Bu bölümde ise aklıma direkt bir yıldız gelmiyor. Inurashi'nin yaptığı hareket cidden hoş, Oden ise kararlığıyla etkiliyor. Biraz üzerine düşünmek gerek ama sarhoş olup kavga eden Roger'a atmayacağım kesin.