Kaido_93 5 Kas 2020 #1,071 Çoğu karakter iyiydi ama Morgans bir tık daha öndeydi sanki :/ Ona gitti oyum.
Montana 6 Kas 2020 #1,075 Şimdi bölüme açıp baktım da Dof'a kim niye gazete vermiş abi? Adam en maksimum ağırlıklı cezada bile ayrıcalık görüyor galiba.
Şimdi bölüme açıp baktım da Dof'a kim niye gazete vermiş abi? Adam en maksimum ağırlıklı cezada bile ayrıcalık görüyor galiba.
twei 6 Kas 2020 #1,076 şu bölümde mihawka vermeyen de ne bileyim :S hayır şu bölümde vermesiniz daha da çıkmaz yani kaçırmayın :d
şu bölümde mihawka vermeyen de ne bileyim :S hayır şu bölümde vermesiniz daha da çıkmaz yani kaçırmayın :d
twei 6 Kas 2020 #1,077 Montana dedi ki: Şimdi bölüme açıp baktım da Dof'a kim niye gazete vermiş abi? Adam en maksimum ağırlıklı cezada bile ayrıcalık görüyor galiba. Genişletmek için tıkla ... dof kendi isteği ile hapiste
Montana dedi ki: Şimdi bölüme açıp baktım da Dof'a kim niye gazete vermiş abi? Adam en maksimum ağırlıklı cezada bile ayrıcalık görüyor galiba. Genişletmek için tıkla ... dof kendi isteği ile hapiste
Smoker 6 Kas 2020 #1,078 956. bölümün anketi sonuçlandı. 15 oy alan Morgans birinci, 9 oy alan Dracule Mihawk ikinci ve 8 oy alan Monkey D. Garp üçüncü oldu. Bugün 955. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 955 :: Tortuga Çeviri Online Okuma
956. bölümün anketi sonuçlandı. 15 oy alan Morgans birinci, 9 oy alan Dracule Mihawk ikinci ve 8 oy alan Monkey D. Garp üçüncü oldu. Bugün 955. bölümün anketi var. Bölümü yeniden okumak isteyenler için link aşağıda. One Piece :: Chapter 955 :: Tortuga Çeviri Online Okuma