Reyiz yine gözünden bir şey kaçmıyor.Garp'ın kravatını çıkartarak değil de gevşetip dövüşmesi...
Sadece bu detay için oy verilir bu adama
Reyiz yine gözünden bir şey kaçmıyor.Garp'ın kravatını çıkartarak değil de gevşetip dövüşmesi...
Sadece bu detay için oy verilir bu adama
Dün Orochiye attım. Sırf Roger 1 puan eksik alsın diye, birileri Rogeri öne atmış geneDurumu texlikeye düşünce veririm ama Roger'ıma <3
Başka olduğu bölüm de yok. Adamın adı geçse 3. oluyor zaten. Hatta sadece 1 kere 3. olmuş, o da tek oy farkla sanırım...Bak bu da yeni istatistik. Roger yer aldığı bütün anketlerde ilk üçe girdi.
Çünkü o bir AlfaBak bu da yeni istatistik. Roger yer aldığı bütün anketlerde ilk üçe girdi.
Sen ne hayin bir şey çıktın ulan!111!!!1!!!11!!!!!Dün Orochiye attım. Sırf Roger 1 puan eksik alsın diye, birileri Rogeri öne atmış gene
Başka olduğu bölüm de yok. Adamın adı geçse 3. oluyor zaten. Hatta sadece 1 kere 3. olmuş, o da tek oy farkla sanırım...
Valla Dragon-Garpla ilgili bi teori yaziyodum şimdi tekrar bakarken farkettim.Kral detay ciddenReyiz yine gözünden bir şey kaçmıyor.
Merakla bekliyoruz.Valla Dragon-Garpla ilgili bi teori yaziyodum şimdi tekrar bakarken farkettim.Kral detay cidden
Benim oyum joker. Beraberlik durumunda kullanıyorum. Dün Orochi ikinci olmasın diye Roger'a oy attım.Dün Orochiye attım. Sırf Roger 1 puan eksik alsın diye, birileri Rogeri öne atmış gene
Başka olduğu bölüm de yok. Adamın adı geçse 3. oluyor zaten. Hatta sadece 1 kere 3. olmuş, o da tek oy farkla sanırım...
Reis için meme yaptım.Garp reis yine zirvede.
Reise bak be kendisine kral diyenlerin bile üstünde duruyor. Heybetin yeter delikanlım.
Sağolasın ben de iznin olursa avatar yapayım.Reis için meme yaptım.