Dracule 6 Kas 2020 #1,083 Bu kılıç kendisini kullanan kişiyi yüksek miktarda ryuo kullanmaya zorlar demiş. Doğru çeviri mi bu ? @Smoker Momo'nun ağzına uçan tekme atan Hiyori ve Zoro arasında kaldım ama Hiyori ankette yok.
Bu kılıç kendisini kullanan kişiyi yüksek miktarda ryuo kullanmaya zorlar demiş. Doğru çeviri mi bu ? @Smoker Momo'nun ağzına uçan tekme atan Hiyori ve Zoro arasında kaldım ama Hiyori ankette yok.
ReaperDuke 6 Kas 2020 #1,084 Net Kinemon analiz onda plan onda liderlik onda daha ne dağa taşa savasş açana degil Kaidoya savaş açana oy vereceksiğnz
Net Kinemon analiz onda plan onda liderlik onda daha ne dağa taşa savasş açana degil Kaidoya savaş açana oy vereceksiğnz
Jacques 6 Kas 2020 #1,087 Zoroya ayrılmış bir bölüm. O Enmayı eline alışı, enayiliğe başlayışı... Bu bölüm benim için unutulmayanlar arasına çoktan girdi bile...
Zoroya ayrılmış bir bölüm. O Enmayı eline alışı, enayiliğe başlayışı... Bu bölüm benim için unutulmayanlar arasına çoktan girdi bile...
ReaperDuke 6 Kas 2020 #1,088 Yamato dedi ki: Artk kılıç koklama zamanı? Genişletmek için tıkla ... Dersler bozmuş seni
Chibi Şeytan 6 Kas 2020 #1,090 Vinsmoke Sanji dedi ki: Dersler bozmuş seni Genişletmek için tıkla ... Olabilir? tel duvar kağıdım bile zoro mihawk oldu ?
Vinsmoke Sanji dedi ki: Dersler bozmuş seni Genişletmek için tıkla ... Olabilir? tel duvar kağıdım bile zoro mihawk oldu ?