Wano sonunda tayfa artık Yonkou tayfası klasmanında kabul edilecektir. Bu yüzden tüm tayfa üyelerinde (Chopper hariç) hatırı sayılır ödül yükselişleri bekliyorum. Tahminim;
Chopper: 1000 (Bin)
Nami: 350 Milyon
Brook: 450 Milyon
Franky: 600 Milyon
Robin: 650 Milyon
Usopp: 500 Milyon
Jinbei: 900 Milyon
Yamato (Tayfaya katılırsa ki yüksek ihtimal): 1,1 Milyar (Adadan hiç ayrılmamış ve tanınmamış olmasına rağmen Dünya Hükümeti'nin Kaido'nun çocuğu olduğunu bildiğini düşünüyorum)
Sanji: 1,3 - 1,4 Milyar
Zoro: 1,5 - 1,6 Milyar
Luffy: Bu konuda çok kararsızım açıkçası farklı görüşlerim var. Bana göre en mantıklı olanı 2,5 - 3 Milyar arası olacak şeklinde. Bu ödülle Karasakal'ı geçmiş olur ve bu arc olan/olacak olaylardan dolayı mantıklı bulurum. Henüz önümüzde en az 2 arc daha olduğunu düşündüğümden ideali bu olur.
Chopper: 1000 (Bin)
Nami: 350 Milyon
Brook: 450 Milyon
Franky: 600 Milyon
Robin: 650 Milyon
Usopp: 500 Milyon
Jinbei: 900 Milyon
Yamato (Tayfaya katılırsa ki yüksek ihtimal): 1,1 Milyar (Adadan hiç ayrılmamış ve tanınmamış olmasına rağmen Dünya Hükümeti'nin Kaido'nun çocuğu olduğunu bildiğini düşünüyorum)
Sanji: 1,3 - 1,4 Milyar
Zoro: 1,5 - 1,6 Milyar
Luffy: Bu konuda çok kararsızım açıkçası farklı görüşlerim var. Bana göre en mantıklı olanı 2,5 - 3 Milyar arası olacak şeklinde. Bu ödülle Karasakal'ı geçmiş olur ve bu arc olan/olacak olaylardan dolayı mantıklı bulurum. Henüz önümüzde en az 2 arc daha olduğunu düşündüğümden ideali bu olur.