En güçlü iki kişi belli, mesele üçüncüyü bulmakta?!
Luffy bence.Kingin meyve beni pek açmadı.En güçlü iki kişi belli, mesele üçüncüyü bulmakta?!
Kidd'le ikisi olsa daha güzel olur. Bir de şu samuraylardan da güçlü bir adam çıksın ki çıkacak gibi deLuffy bence.Kingin meyve beni pek açmadı.
Şu hapisteki adamımı diyorsun ?Kidd'le ikisi olsa daha güzel olur. Bir de şu samuraylardan da güçlü bir adam çıksın ki çıkacak gibi de
O ya da Denjiro, bu ikisini sır gibi saklıyor mangaka. Bu kadar gizem kastığına göre vardır bir şeyler diye düşünüyorum.Şu hapisteki adamımı diyorsun ?
Kaptanların sağ koldan farklı seviyede olduğunu görmedik novalar arasında. Bir tek luffynin öyle olduğunu gördük. Ayrıca urouge ve kidi zorodan güçlü yapan nedir? Bu ikisi aynı tayfada ve Zoro bunların mı sağ kolu?Oyle bir mantık yok. Evirip cevirip sundugunun farkindasin umarim? Ben sadece oraya Urouge veya Kidd demisim. Bir kez daha okumani tavsiye ederim.
Onu bilmem de Killer'ı koyduğun yere odaklanırsan kesin kararını verirsin gibi geliyorKaido-Big mom
King-Luffy
Queen-Kid-Law-Smothie
Zoro-Hawkins-Drake -kedi-köpek-
Sanji
Killer
Benim ilgilendiklerim bunlar diğerler pek önemli değil.
NOT:Law ile Zoroyu yer değiştirmemek için zor tutuyorum kendimi Allahım benidr yeşil savaşçılardanmı yapacak anlamadım.
Ooo algı operasyonu.Onu bilmem de Killer'ı koyduğun yere odaklanırsan kesin kararını verirsin gibi geliyor
Killer'ı doğru yorumlayamadığın için yaptığın yorumların bazılarının hatalı olabileceğini düşünüyorum sadece.Ooo algı operasyonu.