O adamın meyvesi muazzam ya. Kaguya gibi, Knov gibi kullanırsa CP0 kesin olmalı.Blueno paslanmıs yahu. Kim sever paslanmıs olan demiri?
O adamın meyvesi muazzam ya. Kaguya gibi, Knov gibi kullanırsa CP0 kesin olmalı.Blueno paslanmıs yahu. Kim sever paslanmıs olan demiri?
Boyut değil ki o ama kapı açiyor baska bir yere. Yoksa yanlis mi biliyorum ?O adamın meyvesi muazzam ya. Kaguya gibi, Knov gibi kullanırsa CP0 kesin olmalı.
Onun gibi kullanırsa dedim ya Kaku falan daha güçlü olmuş deniyor bilgilerde, Blueno eğer ki CP0 olursa boyut tarzı olmasa da belli mesafeleri işaretli halde Knov gibi kullanmasını bekliyorum.Boyut değil ki o ama kapı açiyor baska bir yere. Yoksa yanlis mi biliyorum ?
"Kullanirsa" da baska bir sey anladim. Ama boyut olsa bu adami yenen cikar mi seride?Onun gibi kullanırsa dedim ya Kaku falan daha güçlü olmuş deniyor bilgilerde, Blueno eğer ki CP0 olursa boyut tarzı olmasa da belli mesafeleri işaretli halde Knov gibi kullanmasını bekliyorum.
Sınır verilir ama ekip gücü çok etkili olur. Böyle Wanoyu basarsin, sonra işler kötüye giderse basarsin portal. gücü çok yüksek olmaz. Ekip gücü bence bu."Kullanirsa" da baska bir sey anladim. Ama boyut olsa bu adami yenen cikar mi seride?
O kim lan?Sanji?
Şu anda da önde olabilir. Ama bunu tartışmayacağım çünkü 40 sayfa Kata dövüşünü tartışmak istemiyorum. xDArc sonuymuş Sumanai.
Onda bir sonuca varamıyoruz maalesefŞu anda da önde olabilir. Ama bunu tartışmayacağım çünkü 40 sayfa Kata dövüşünü tartışmak istemiyorum. xD